probing_online 15 ارسال شده در آذر 91 سلام من می خوان یه فونت yekan به قالبم اضافه کنم . اما تغییری در فونت هام اعمال نمی شه . تصویر کارهایی که انجام دادم : 1 - این کد را به template.css در پوشه قالبم اضافه کردم و font family را برای منوی خودم قرار دادم : 2 - یک پو شه به نام fonts در پوشه اصلی قالبم ساختم و فونت خودم را درون اون قرار دادم : ممکنه مشکل از فونتم باشه ؟!!! یا اشتباه دیگه ای دارم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 آدرس فایل هاتون اشتباه هست این آدرس اشاره میکنه به فولدر font در css! این رو تست کنید ببینید درست میشه؟ font-family: 'yekan'; src: url('../fonts/yekan.eot?#') format('eot'), /* IE6–8 */ url('../fonts/yekan.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/ url('../fonts/yekan.ttf') format('truetype'); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */ دوست گلم قالبتون از gzip یا ذخیره ساز استفاده نمیکنه؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آذر 91 با سلام آدرس دهی تون رو بررسی کنید قبل از قرار دادن نام پوشه ای که فونت ها رو داخل اون قرار دادید (دونقطه قرار بدید) ../folderName گویا جناب حمزه زاده زودتر پاسخ دادند راه حلی که گفتند رو نیز بررسی کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در آذر 91 با سلام آدرس دهی تون رو بررسی کنید قبل از قرار دادن نام پوشه ای که فونت ها رو داخل اون قرار دادید (دونقطه قرار بدید) ../folderName از آموزش زیر نیز میتونید استفاده کنید http://www.joomedia.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%D8%B1-%D9%81%D9%88%D9%86%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-css.html گویا جناب حمزه زاده زودتر پاسخ دادند راه حلی که گفتند رو نیز بررسی کنید موفق باشید این فیلم اجرا نمیشه جناب آمره ای نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 دوست عزیزم بنده که عرض کردم چیکار کنید!!! امتحان کردید کدی رو که دادم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در آذر 91 آدرس فایل هاتون اشتباه هست این آدرس اشاره میکنه به فولدر font در css! این رو تست کنید ببینید درست میشه؟ font-family: 'yekan'; src: url('../fonts/yekan.eot?#') format('eot'), /* IE6–8 */ url('../fonts/yekan.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/ url('../fonts/yekan.ttf') format('truetype'); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */ دوست گلم قالبتون از gzip یا ذخیره ساز استفاده نمیکنه؟! نمی دونم آقای حمزه زاده ، خودم که چیزی اضافه نکردم ، خود جوملا 1.5 فارسیه فقط اینم بگم که زمانی که فونت های دیگر مثل tahoma یا arial را استفاده می کنم تغییر انجام می شه . ظاهرا روش من اشتباهه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آذر 91 دوست عزیزم بنده در این کدی که دادم، آدرس فونت ها رو تغییر دادم این کدها رو جایگزین کنید این هم فونت یکان تست شده: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13534969921.zip یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در آذر 91 الا ن به این صورته : @font-face { font-family:'yekan'; src: url('../fonts/yekan.eot?#') format('eot'), /* IE6–8 */ url('../fonts/yekan.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/ url('../fonts/yekan.ttf') format('truetype'); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ دلیل ویرایش:قرار دادن کد ها مابین تگ ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر