رامین براتی 2 ارسال شده در آذر 91 با سلام و خسته نباشید دوستان من از افزونه AcyMailing استفاده می کنم اما متاسفانه ماژول ان خرابه و وقتی فعال می کنم این ارور را می دهد. Fatal error: Call to undefined method fieldsClass::display() in /home/isatisec/public_html/modules/mod_acymailing/tmpl/default.php on line 98 میشه راهنمایی کند؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 91 سلام از نسخه چند استفاده می کنید؟ اخرین نسخه رو از سایت سازنده دریافتو د وباره نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین براتی 2 ارسال شده در آذر 91 آقای دفاعی سلام نسخه 3.8 است ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید چون من هزارتا ایمیل تو سایت دارم نمی تونم نسخه قبلو پاک کنم باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام بنده نظرم اینه که یا با نسخه جوملا تون سازگار نیست یا با قالب شما هر دو رو کاملا تست کنید و جواب رو بگید. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین براتی 2 ارسال شده در آذر 91 هر دو تست شد بازم خرابه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام به احتمال زیاد موقع نصب فایل هاش خوب آپلود نشدند شما ابتدا ماژول رو حدف کنید در دیتابیس و جداول extensions برید و برسی کنید که جدولی از این ماژول اونجا نباشه اگه بود drop کنید سپس نصب از پوشه را آزمایش کنید در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر