alirezarezaei 0 ارسال شده در آبان 91 با سلام خدمت اساتید گرامی دنبال یه فرم تماس با ما هستم که امکان تعریف 5-6 تا گیرنده بع عنوان دپارتمانها مختلف رو داشته باشه تا وقتی ویزیتور سایت میخواد با بخشهای مختلف از جمله فروش ، پشتیبانی ، مدیریت و .... ارتباط داشته باشه به صورت کشویی بتونه انتخابش کنه نمیدونم اینمورد تو سایت هست یا نه اگه سوالم تکراریه پیشاپیش معذرت خواهی میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 افزونه rsticket نسخ مختلفی داره نسخه رایگان هم موجوده یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soheilblackboot 3 ارسال شده در آبان 91 من از فرم تماس روبا استفاده کردم که در همین فروم ارائه شده است.خیلی جالب بود لینک دانلود از سرور جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام تاپیک زیر را هم ببینید به کارتون میاد یا نه http://forum.joomina.ir/thread-18249.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر