shayan3040 3 ارسال شده در آبان 91 سلام من یک ماژول تبلیغ گوشه ای که به صورت ورقه ای هست رو نصب کردم ولی قالبم پهن شده یعنی قسمت پایین قالب اون اکسرول هست نمیدونم اسمش چیه می کشی سمت چپ قالب کش میاد چطوری درستش کنم www.ostadahmadi.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 91 سلام در ادرسی که گذاشتید چنین ماژولی ندیدم به هر حال این مشکل بخاطر دستورات سی اس اس قالب و افزونه هست که با هم تداخل پیدا کرده و باید اصلاح بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در آبان 91 سلام در ادرسی که گذاشتید چنین ماژولی ندیدم به هر حال این مشکل بخاطر دستورات سی اس اس قالب و افزونه هست که با هم تداخل پیدا کرده و باید اصلاح بشه سلام ممنون سمت راست بالا که روش موس را میبری مثل ورق دفتر تا میشه اون باعث این بهم ریختگی شده چکار ش کنم همین این باشد و هم قالب درست بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 بنده با مرورگر گوگل کروم بهم ریختگی ندیدم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در آبان 91 بنده با مرورگر گوگل کروم بهم ریختگی ندیدم یا علی یک نفر در سایت جوملا فارسی با نام shmata گفت مشکل از نحوه راست کردن قالب پیش فرض سایت تونه به آدرس http://www.ostadahmadi.ir/templates/...s/template.css بروید و در خط 6 direction:rtlرا حذف کنید و تک تک المنت ها از اول راست کنید (با توجه به padding ها و margin ها و float ها) من بلد نیستم درستش کنم چهطوری هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 91 درود بر شما در صورت تمایل اطلاعات هاست یا قالب را پ.خ کنید تا برای شما درستش کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر