شاه کرمی 4 ارسال شده در آبان 91 سلام دوستان عزیز خسته نباشید من از این قالب برای سایتم استفاده کردم http://teknic.ir/ اما وقتی قالبو نصب کردم تنظیمات مطالب بهم خورد مثلا مطلب خوبه اما بقیه مطالب در کنار هم به صورت چپ و راست در کنار هم قرار گرفتن من چطور میتونم مطالبو به حالت اول به صورت پشت سر هم منتشر کنم ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام در تنظیمات منو... ستون نمایش مطالب رو 1 ستونه کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در آبان 91 با سلام در تنظیمات منو... ستون نمایش مطالب رو 1 ستونه کنید موفق باشید با تشکر از جوابتون اقا مجتبی عزیز من رفتم تنظیمات منو اما فقط 4 گزینه یا بهتره بگم بخش داشت و خبری از ستون نمایش مطالب نبود :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام وقتی به منو اصلی رفتید در سمت چپ تب " گزینه های طرح بندی " در قسمت (تنظیم حالت نمایش مطالب) مربوط به چیدمان مطالب شما می شه که یکی از این گزینه ها تعداد ستون هست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در آبان 91 با سلام وقتی به منو اصلی رفتید در سمت چپ تب " گزینه های طرح بندی " در قسمت (تنظیم حالت نمایش مطالب) مربوط به چیدمان مطالب شما می شه که یکی از این گزینه ها تعداد ستون هست موفق باشید من هر چی این تنظیماتو تغییر میدم فایده نداره ستون رو کردم 0 1 باز همون بود که بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 بزارید روی 1 اگر تغییر رو ندیدید این کار رو هم انجام دهید: در مدیریت سایت از تب سایت (site) قسمت تعمیرات(maintenance) این 3 مورد رو انجام دهید: Purge Expired Cache <-> پاکسازی اطلاعات از رده خارج شده کش Clear Cache <-> پاکسازی کش Global Check-In <-> ورود سراسری موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در آبان 91 با سلام بازم نشد قالب به همون صورت قبلی هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 با مرورگر دیگه امتحان کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در آبان 91 با مرورگر دیگه امتحان کنید امتحان کردم در حالت کش قرار ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیزم نمایش مطالبتون بصورت 2 ستونه هست یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیزم نمایش مطالبتون بصورت 2 ستونه هست یا علی خوب من میخوام یه ستونه باشه در تنظیماتشم اعمال کردم تعداد ستون رو 1 گذاشتم ولی متاسفانه 2 ستونه هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام تنظیمات را بصورت زیر انجام بدید : مطالب اول با عرض کامل صفحه = 0 مقدمه مطالب = 4 یا هر تعدادی که خودتون میخواهید ستون ها = 1 لینک ها = 0 ترتیب بندی بر اساس ستون های چندگانه = پایین موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در آذر 91 با سلام تنظیمات را بصورت زیر انجام بدید : مطالب اول با عرض کامل صفحه = 0 مقدمه مطالب = 4 یا هر تعدادی که خودتون میخواهید ستون ها = 1 لینک ها = 0 ترتیب بندی بر اساس ستون های چندگانه = پایین موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): اقا مصطفی مطابق تنظیمات شما هم انجام دادم ولی هنوز دو ستونه هست به نظرم شاید قالب مشکل داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام با قالب پیشفرض جوملا تست کنید اگر مشکلی نبود یعنی مشکل از قالبتونه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در آذر 91 با سلام با قالب پیشفرض جوملا تست کنید اگر مشکلی نبود یعنی مشکل از قالبتونه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): با تشکر از تمامی دوستان که منو برای حل این مشکل همراهی کردن مشکل حل شده مشکل اینجا بود که من روی منو پیش فرض تغییراتو انجام نمیدادم و به همین خاطر بود که تغییری در قالب ایجاد نمیشد باتشکر:heart::002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر