رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 سلام و درود توسط این پلاگین میتوانید اسکریپت های مورد نظ خود را درون مطلب قرار دهید فقط کافیست کدها را درون تگ {embedscript}path{/embedscript} قرار دهید البته شما از این پلاگین در مدیریت هم میتوانید استفاده کنید اما باید مراقب کدهایی که استفاده می کنید باشید توضیحات سازنده پلاگین دانلود از سرور جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tohid68 0 ارسال شده در دی 89 میشه یکم بیشتر در مورد این پلاگین توضیح دهید . مثل من یک اسکریپت فرم فروش یه کالا رو از اینترنت دانلود کردم . حالا می خوام این فرمو مثل یه مطلب تو مطالب نشون بدم . حالا چه جوری از این پلاگین استفاده کنم. این نکته رو هم بگم که این سوال من کلی در مورد همه اسکریپت ها بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در دی 89 دوست عزیز برای این کار میتونید از لینک آور یا iframe در جوملا استفاده کنید که میتونید هر نوع اسکریپتی رو درون یه کادر در وب سایت خود لود نمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 سلام و درود البته منظور از اسکریپت کدهای نوشته شده با جاوا و ... است و کلمه اسکریپت در اصل به معنی متن یا سند است و در نت به عنوان کدهای نوشته شده با نرم افزارهای برنامه نویسی اطلاق میشود. مثلا در نت میگویند اسکریپت جوملا که در اصل باید سیستم مدیریت محتوای جوملا خوانده شود که در بیشتر جاها رعایت میشود. با این افزونه شما میتوانید کدها را در متن محتوا قرار دهید و فکر نمیکنم امکان قرار دادن به آن منظور که شما فرمودید ممکن باشد. در مورد نمایش یک فرم در محتوا امکان پذیر است و صبر کنید تا دوستان دیگر افزونه یا روشی را معرفی کنند. البته با iframe که دوستمون فرمودند تمامی اسکریپت ها یا سیستم های مدیریت محتوا را میتوانید نمایش دهید ولی در درون محتوا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در دی 89 یه قابلیت کوچولویی که میشه با این افزونه انجام داد رو به دوستان بگم شما میتونید با بعضی از کدها مثلا بگید که چه فایلی کی بارگذاری بشه مثلا فرض کنید عکس حجم بالایی دارید که لازمه آخر از همه بارگذاری بشه یا یه اسکریپت دیگه اول از همه خوب به وسیله این افزونه و این کد به راحتی میشه مثلا من برای یه افزونه اسلایت شو خوشگل که آجاکسی نیست یا از یک jquery سنگین استفاده میکنه برای لود دونه دونه، خوشم اومده حالا میتونم بگم عکس ها به این ترتیب بارگذاری بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tohid68 0 ارسال شده در دی 89 دوست عزیز برای این کار میتونید از لینک آور یا iframe در جوملا استفاده کنید که میتونید هر نوع اسکریپتی رو درون یه کادر در وب سایت خود لود نمایید موفق باشید میشه یکم درمورد iframe توضیح بدید ؟ یه نوع کامپوننت یا پلاگینه واسه جوملا؟ لینک دانلودشو میشه معرفی کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در دی 89 سلام و درود دوستان میتوانند ماژولی را که در تاپیک زیر معرفی کردم را دانلود و تست کنند و ممکن است این کارایی را داشته باشد. http://forum.joomina.ir/thread-2275.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر