iran2008 0 ارسال شده در آبان 91 سلام خسته نباشید بنده یک ماژول جهت نمایش تصاویر کوچیک با قابلیت لینکدار کردنشون میخواستم که به صورت اسکرول بار افقی نشونشون بده . مثل این : http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13533209291.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 میتونید از ماژول jacontentslider استفاده کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iran2008 0 ارسال شده در آبان 91 مرسی . اگه منظورتون JA Content Slider بود که من یه سرچی زدم و رفتم تو سایتش . برای نسخه های 2.5 و 3 بود : JA Content Slider for Joomla! 2.5 & 3.0 اما من برای جوملا 1.5 میخوام . راستی تو اکستنشن های خود جوملا سرچش کردم پیداش نکرد . عجیب بود ! مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iran2008 0 ارسال شده در آذر 91 ممنون میشوم بازم معرفی بفرمائید . یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iran2008 0 ارسال شده در آذر 91 یه اسکرول باکس تصاویر درخواست دادیما . مگه گیر میاد :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر