kambizkhalafi 3 ارسال شده در آبان 91 با سلام من یه افزونه داریم که در داخل جوملا نصب است حال میخواهم از آن یه افزونه نصبی درست کنم ؟؟؟ این راه چگونه است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 منظورتون نا مشخص هست دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام فکر می کنم منظورشون این هست که می خواهند یکی از افزونه ها که در جوملاشون نصب شده هست رو از جوملا جدا کنند بطوری که بتونند در جوملا های دیگر براحتی نصب اش کنند... اگر بله ، بستگی داره افزونه چی باشه. مثلا کامپوننت یا ماژول یا... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در آبان 91 آقای فرحزادیان نظر شما درسته این کامپوننت Widgetkit است که من میخواهم استفاده کنم راستی این کامپوننت کامل است ها نه اون ناقص ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام کار نشد نداره ولی با توجه به اینکه کامپوننت هست و اون هم Widgetkit اگر بیخیال جداسازی و آماده کردنش بشید بهتره توصیه می کنم به جای اینکه روی این مورد کار کنید در نت به جستجوی فایل نصبی اش بگردید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر