ali3822 3 ارسال شده در آبان 91 با سلام دوستان سایت من وقتی خبر میزارم قسمت های مختلف خبرها رو باز نمی کنه میره به صفحه لوگین و میگه حتما باید کاربر عضو باشه تا بتونه خبر براش نمایش داده بشه. در صورتیکه ماژولی که استفاده کردم برا خبر ها دسترسی عمومی گذاشتم. تشکر می کنم راهنمایی فرمائید. دموی سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز امکان نداره اگر عمومی منتشر کرده باشید مطالبتون رو ، ورود به سایت لازم اشته باشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali3822 3 ارسال شده در آبان 91 درود منم همین فکرو می کنم ولی متأسفانه دچار چنین مشکلی شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 همه مطالب، مجموعه ها و ... رو با سطح دسترسی عمومی منتشر کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali3822 3 ارسال شده در آبان 91 درود دوست عزیز من از کل محتویات فایل فشرده گرفتم و دانلود کردم روی سرورم چون خود مدیریت یکسری مشکلات دیگه ای هم داشت.. و بعد از دیتابیس های موجود در هاست بکاپ گرفتم و الان هاست از سرور حذف و جدید ساختم حالا محتویات هاست قبلی وارد هاست جدید کردم و رفیتم دیتابیس جدید ساختم و از طریق php myadmin هر دیتابیس قبلی رو روی جدید انتقال دادم ولی بازهم سایت بالا نمیاد. اگه می تنونید راهنمایی فرمائید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 سوال جدید در پست جدید!!! تنظیمات configuration رو بررسی کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر