rambler 0 ارسال شده در آبان 91 با سلام وعرض ادب دوستان من یه مشکلی دارم که مطالب سایتم طوری که دلم میخواد لیست نمیشن! یعنی من می خوام بصورت وبلاگ که خودکار بر اساس تاریخ درج مرتب میشن نباشن 2- قالب سایتم مطلب اولم رو کامل (منظور در یک ردیف) و دوتا مطلب بعدی رو در کنار هم که بصورت کادر بندی کوچکتری هستند نشون میده! از کجا میتونم این تغغیرات رو لحاظ کنم؟ پیشاپیش ممنون :15: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 در تنظیمات گزینه منو مورد نظرتون، نمایش مطلب کامل رو روی 0 قرار بدید، همچنین تعداد ستون رو 1 قرار بدید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rambler 0 ارسال شده در آبان 91 در تنظیمات گزینه منو مورد نظرتون، نمایش مطلب کامل رو روی 0 قرار بدید، همچنین تعداد ستون رو 1 قرار بدید یا علی ممنونم. تا حدی مشکلم حل شد لطفا برای تغییر در چینش مطلب برای جابجای مطلب هم توضیح بدید :64 (25): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 طرز چینش مطالب رو هم میتونید از همون قسمت تنظیم کنید که بر اساس تاریخ باشه یا خیر، صعودی باشه یا نزولی،... یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر