40sec 28 ارسال شده در آبان 91 سلام من قالب Jaguarian برای جوملا 2.5 را دانلود و روی لوکال هاست نصب کرده و سپس به هاست منتقل کردم منتها در نمایش یکی از صفحات (صفحه گالری) [undefined=undefined]در هاست[/undefined] به مشکل خوردم. چنین علامت هایی ظاهر میشد: �������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������� با شرکت سازنده تماس گرفته و مشکل رو اعلام کردم و جوابی که دادند این بود: It's server configuration. You can use ftp replace file default.php in templates/tz_jaguarian/html/gallery/tmpl [undefined=undefined]گویا باید یکی از فایل ها رو از طریق ftp منتقل کنم.[/undefined] [undefined=undefined]سوال اینه که چه توجیهی برای این کار هست؟ آیا باید داخل ادمین جوملا ftp رو فعال کنم یا خیر؟[/undefined] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 در کل گفته اون فایل رو مجددا جایگزین کنید شما باید در هاستتون یک اکانت ftp ایجاد کنید سپس میتونید این فایل رو توسط پلاگین fireftp فایرفاکس فایل مورد نظر رو انتقال بدید به هاستتون یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
40sec 28 ارسال شده در آبان 91 با تشکر در هر صورت دوستانی که با این قالب مشکل داشتند به نشانی زیر در هاست برن: templates/tz_jaguarian/html/com_tz_portfolio/gallery/default.php و آخرین خط این صفحه که شامل کدهای �������������������� رو حذف کنند مشکل حل میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر