Enri 0 ارسال شده در آبان 91 با سلام خدمت دوستان تروخدا کمک کنید سایتم رو تموم کردم و کامل است اما یک مشکل وجود دارد اینم اینکه وقتی مطالب صفحه اول 6 تا میشه به صورت اتوماتیک 2 صفحه میشه تو صفحه اول منوی من که سمت راست است میاد زیر مطالب اگه میشه کمکم کنید خیلی ممنون اینم سایت من : www.udi.ir/home نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 درود بر شما این 2 حالت رو برسی کنید 1-مطالتون رو از جایی مستقیما وارد ادیتور جوملا نکرده باشید(ابتدا در نت پد پست کنید و از اونجا مجددا کپی کنید و اون رو داخل ادیتور جوملا پست کنید) 2-اندازه های منوی راست+مطالب+منوی چپ از اندازه بادی بیشتر نشده باشه(برای تست این حالت اندازه منوی راست رو کمتر کنید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Enri 0 ارسال شده در آبان 91 درود بر شما این 2 حالت رو برسی کنید 1-مطالتون رو از جایی مستقیما وارد ادیتور جوملا نکرده باشید(ابتدا در نت پد پست کنید و از اونجا مجددا کپی کنید و اون رو داخل ادیتور جوملا پست کنید) 2-اندازه های منوی راست+مطالب+منوی چپ از اندازه بادی بیشتر نشده باشه(برای تست این حالت اندازه منوی راست رو کمتر کنید) موفق باشید داداش ممنون ولی این کار هارو انجام دادم همه اندازه های منو ها رو هم کم و زیاد کردم اما جواب نداد مطالب هم ابتدا تو ورد مینویسم بعد کپی میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در آبان 91 سلام دوست عزیز 99% این مشکل از یکی از ارسالی های شما هستش! شما بگرد ببین کدام پست تصویر بزرگی نسبت به عرض صفحه سایت داره و یا کدام پست شما توسط نوشته ای پهن تر شده... یا برای اطمینان بیشتر...6 پست در صفحه اول ارسال کنید بدون تصویر و کپی از جایی دیگه و تست کنید ببینید 6 عدد پست رو بدون مشکل نمایش میده یا خیر... البته قبلش برید داخل مدیریت منو صفحه اصلی و تعداد نمایش رو 6 تنظیم کنید.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 ابتدا تو ورد مینویسم بعد کپی خوب احتمال داره به همین دلیل باشه!برای تست این مورد تمام مطالبتون رو غیر فعال کنید و یه مطلب جدید بسازید و خودتون مطالب رو داخل ویرایشگر جوملا بنویسید ببنید مشکلتون حل میشه اگر نشد کاری که آقا میلاد گفتند انجام بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر