nava 1 ارسال شده در آبان 91 دوستان سلام قبلا بدون مشکل قسمت جی دانلود سایتم کار می کرد ولی امروز وقتی کە خواستم یە مجموعە جدید اضافە کنم با یک پیام ارور روبرو شدم کە در پائین می بینید: Fatal error: Class 'JMenu' not found in /mounted-storage/home154/sub005/sc69242-DJBT/mysite.com/ku/libraries/joomla/application/application.php on line 932 حالا از تمامی دوستان عزیز تقاضا دارم کمک کنند کە من تو خط ٩٣٢ باید چە تغییری ایجاد کنم کە در ارور بهش اشارە شدە است. یە بار فایل رو حذف کردم و دوبارە نصب کردم ولی مشکل حل نشد. الان منتظر کمک شما عزیزان می باشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام افزونه امنیتی مثل پلاگین jHackGuard را نصب کرده اید ؟ اگر بله ، غیرفعالش کنید یا حذفش کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nava 1 ارسال شده در آبان 91 ولی من همچین افزونه ای رو نصب نکردم ---- دلیل ویرایش:نوشتن کلمات به پارسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام البته من منظورم هر نوع افزونه امنیتی بود . اون یه مورد مثال بود قبل از بروز این مشکل تغییراتی انجام ندادید ؟ نصب یا حذف افزونه یا ... ؟ سایر افزونه هاتون رو یکی یکی غیرفعال کنید و تست کنید . ممکنه با افزونه ای تداخل داشته باشید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر