golbazi 31 ارسال شده در آبان 91 با سلام من یک قالب html رو به جوملا 2.5 تبدیل کردم حال قسمت pagination قالب ناپدید است و لود نمیشه فایل pagination رو هم در پوشه html قرار دادم اما باز هم ناپدید است. لطفا دوستان راهنمایی کنند چه جاهایی رو چک کنم از ابتدا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 91 با سلام دمو انلاین ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در آبان 91 این هم دمو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در آبان 91 اگه منظورتون همون کلیدهای شمارنده ی صفحاته بخاطر کمی مطلب هنوز چیزی رو نشون نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در آبان 91 نه عزیز من 10 تا مطلب رو اضافه کردم! در ضمن تنظیمات منوی صفحه اصلی رو هم انجام دادم مشکل جای دیگری است دوستان راهنمایی کنن تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام تعداد مطالبی که در سایت قابل نمایش هستند کمتر از مقداری است که فرمودید هرگاه تعداد مطالبتون از 10 تا بیشتر شد بطور خودکار ناوبری صفحات ظاهر خواهد شد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در آبان 91 11 مطلب اضافه شد! اما همچنان ظاهر نشده است قالب روي جوملا 1.5 که نصب ميشه جواب ميده اما روي 2.5 pagination قابل رويت نيست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در آبان 91 خوب عزیزم شاید درست تبدیلش نکردی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در آبان 91 درود چرا کاملا بر طبق جوملا برنامه نویسی شده!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در آبان 91 توی فایل css این کد رو بگذارین ببینید تغییری اتفاق میوفته یا نه .pagination{ z-index:1; } امیدوارم که درست بشه توی تنظیمات مطالب هم ببینید چند مطلب رو برای هر صفحه انتخاب کردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر