majidariamanesh 14 ارسال شده در آبان 91 دنبال یه نقشه سایت جوملا 2.5 میگردم یکی رو از تو جوملای جهانی دانلود کردم اما جواب نمیده اصلا لطفا اگه یک سایت مپ عالی سراغ دارین معرفی کنید. لطفا کار کردن باهاشم ساده باشه:-) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 xmap2 یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در آبان 91 این با xmap فرق داره ؟ چون اونو که نصب میکنم رو کمپوننتش کلیک میکنم صفحه سفید خالی نشون میده آقا سعید من اینو تو لوکال استفاده میکنم اصلا کمپوننتش باز نمیشه؟ مشکل از اینکه رو لوکال نصب کردم نیست؟ روی هاست هم این ارور رو گرفتم بعد از نصب Fatal error: Class 'JControllerLegacy' not found in /home/u427379639/public_html/administrator/components/com_xmap/xmap.php on line 20 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 سلام از کجا این افزونه رو دریافت کردید؟ پیشنهاد میکنم از سایت اصلی دانلود و نصب کنید قبل از دانلود به ورژن افزونه برای دانلود دقت کنید http://joomla.vargas.co.cr/en/downloads/components/xmap در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در آبان 91 از دایرکتوری افزونه های جوملای جهانی:-) واسه جوملای 2.5 به بعد البته تو یکی از کامنت های سایت joomla.org مشکل من بود که مدیر گفته بود واسه ورژن 2.5.4 جوملاست که این مشکل هست با ارتقا به 2.5.8 درست میشه حالا دارم سعی میکنم 2.5.7 رو نصب کنم ببینم درست میشه یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر