shadi 0 ارسال شده در آبان 91 با سلام به دوستان قالبی را آماده کردم که درلوکال هیچ مشکلی ندارد و بصور کامل نمایش داده میشود اما در سرور هدر و فوتر نمایش داده نمیشود و اسلاید شو هم بالا نمیآید به نظر شما مشکل چیست؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام لینک ها رو بررسی کنید لطفا دمو آنلاین قرار دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shadi 0 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز امکان داره با اینکه در لوکال هیچ مشکل وجود ندارد در سرور چنین مشکلی بوجود بیاید مسیر عکسها را هم بررسی کردم هیچ مشکلی نداشت، اینهم آدرس سایتک lexer-group.comمشکل هدر و فوتر حل شد منتهی هنوز اسلاید شو نمایش داده نمیشودمسیر عکسها و فولدر مربوطه را هم چک کردم ولی متاسفانه مشکل اسلاید شو همچنان باقی است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام سایت در حالت آفلاین میباشد و خب به طبع چیزی هم قابل مشاهده نیست شما سایر افزونه هایی رو که نصب کردید ، یکی یکی غیرفعال کنید و تست کنید . ممکنه مشکل از تداخل افزونه ها باشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر