alangcity 0 ارسال شده در آبان 91 سلام توي كامپوننت نصبي كنترل سطح دسترسي يا همون اكسس لول تغييراتي ايجاد شد كه نميشه به بخش مديريت جوملا وارد شد؟ راه چاره چيه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 سلام توي كامپوننت نصبي كنترل سطح دسترسي يا همون اكسس لول تغييراتي ايجاد شد كه نميشه به بخش مديريت جوملا وارد شد؟ راه چاره چيه؟ با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید همیشه توصیه ما بر این هست که قبل از استفاده از این دست افزونه ها یک بک آپ تهیه کنید... به هر حال شما از طریق دیتابیس این افزونه رو با تمام جزئیاتش غیر فعال یا حذف کنید و مشکل رو بررسی کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alangcity 0 ارسال شده در آبان 91 سلام توي كامپوننت نصبي كنترل سطح دسترسي يا همون اكسس لول تغييراتي ايجاد شد كه نميشه به بخش مديريت جوملا وارد شد؟ راه چاره چيه؟ با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید همیشه توصیه ما بر این هست که قبل از استفاده از این دست افزونه ها یک بک آپ تهیه کنید... به هر حال شما از طریق دیتابیس این افزونه رو با تمام جزئیاتش غیر فعال یا حذف کنید و مشکل رو بررسی کنید موفق باشید سلام ممنون از شما و پاسخگويي شما . اين كامپوننت رو از داخل ديتابيس حذف كردم . اما در بخش مديريت نميتونم وارد بشم باز هم شرمنده مي تونيد راهنمايي كنيد چه كنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 چرا نمیتونید وارد بشید؟ لطفا کامل توضیح بدید که مشکلتون چیست تا بشه راهنمایی کرد یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alangcity 0 ارسال شده در آبان 91 چرا نمیتونید وارد بشید؟ لطفا کامل توضیح بدید که مشکلتون چیست تا بشه راهنمایی کرد یا علی سلام مجدد ممنون از شما من همونطوري كه قبلا گفتم داخل جوملا كامپوننت اسجاد سطح دسترسي اكسس لول رو نصب كردم و به اشتباه دسترسي مدير كل رو هم به بخش مديريت برداشتم . حالا از طريق ديتابيس و كنترل پنل هاستم اين كامپوننت رو از داخل پوشه مديريت و همچنين قسمت phpmyadminحذف كردم و دوباره كه مي خوام وارد بخش مديريت جوملا بشم ميگه شما به بخش مديريت دستري نداريد . چرا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 ببینید کد admin در users چنده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alangcity 0 ارسال شده در آبان 91 ببینید کد admin در users چنده اگر منظورت آيدي كاربر ادمين و يا مديركل هستش كه 81 هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 خیر ببینید usertype مقدار Super Administrator رو داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alangcity 0 ارسال شده در آبان 91 خیر ببینید usertype مقدار Super Administrator رو داشته باشه بله نوع كاربري يوزر از نوع مدير كل هستش . در واقع در جوملا يوزري دارم كه نوع مدير كل بوده و در اين كامپوننت دسترسي به بخش مديريت براش حذف شده . حالا با همه اين اوصاف نميشه باز وارد بخش مديريت شد . فكر ميكنم تعريف مدير كل رو از پايه به هم زدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alangcity 0 ارسال شده در آبان 91 خیر ببینید usertype مقدار Super Administrator رو داشته باشه بله نوع كاربري يوزر از نوع مدير كل هستش . در واقع در جوملا يوزري دارم كه نوع مدير كل بوده و در اين كامپوننت دسترسي به بخش مديريت براش حذف شده . حالا با همه اين اوصاف نميشه باز وارد بخش مديريت شد . فكر ميكنم تعريف مدير كل رو از پايه به هم زدم مديران محترم من همچنان منتظر پاسخم لطفا راهنماييم كنيد آقاي حمزه اي شرمنده ام لطفا پاسخ بديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام در صورت تمایل اطلاعات کنترل پنل هاست + کنترل پنل ادمین سایت + لینک این تاپیک رو برام ارسال کنید بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر