zeidolla 1 ارسال شده در آبان 91 سلام دوستان من سايتم رو با كامپوننت sp upgrade به جوملا 2.5 انتقال دادم همه چيز انتقال داده شده مثل كاربران منو ها و مطالب ولي كامپوننتهام منتقل نشدند مثل كيوننا ! كيوننا رو روي جوملا 2.5 نصب كردم ولي نمي دونم چطوري اطلاعات و ارسالهاي نسخه قبلي رو بريزم رو اين يكي لطفا در اين خصوص راهنمايي بفرماييد مثل هميشه منتظر لطف بي دريغتان هستم ممنون و سپاسگزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز باید ببینید قابلیت این هست که بصورت دستی انتقال بدید یا خیر باید ساختار دیتابیس بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zeidolla 1 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز باید ببینید قابلیت این هست که بصورت دستی انتقال بدید یا خیر باید ساختار دیتابیس بررسی بشه سلام دوست من ممنونم از بزرگواریتون میشه بفرمایید چه آیتم هایی رو بررسی کنم تا به نتیجه مورد نظر برسم ؟ متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 برای مثال جدول users معمولا برای کاربران سایت و یا افزونه ای هست باید ببینید مثلا برای انتقال کاربران، جداول مربوط به کاربران در هر دو افزونه همخوانی داشته باشه بعد اطلاعات رو بصورت دستی به دیتابیس مقصد اضافه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zeidolla 1 ارسال شده در آبان 91 برای مثال جدول users معمولا برای کاربران سایت و یا افزونه ای هست باید ببینید مثلا برای انتقال کاربران، جداول مربوط به کاربران در هر دو افزونه همخوانی داشته باشه بعد اطلاعات رو بصورت دستی به دیتابیس مقصد اضافه کنید دوست من ممنونم ازتون اطلاعات مربوط به کاربران منتقل شده است فقط ارسالها و نوشته های موجود در کیوننا رو نمی دونم چطوری منتقل کنم وقتی لینک رو می زنی خطای زیر رو نشون میده !! This webpage has a redirect loop ممنونم از اینکه برام وقت میذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zeidolla 1 ارسال شده در آبان 91 سلام دوستان من به جواب خودم رسيدم و براي اينكه از زحمات دوستان قدرداني كنم لينكي رو كه بهم كمك كرد رو براتون قرار ميدم اميدوارم به دوستان هم كمك بكنه http://savvypanda.com/blog/how-to-upgrade-extensions-from-joomla-15-to-25.html شاد شاد شاد باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر