prancefm 0 ارسال شده در آبان 91 سلام مشکل من این هست که وقتی یه پست میزارم بعد این که منتشر کردم به صورت خود کار بعد ۱ روز غیر فعال میکنه . و گزینه ی انتشار رو چک کردم انجا هم پایان انتشار هرگز هست . ولی در سایت پایان انتشار مینویسه لطفا اهنماییم کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
prancefm 0 ارسال شده در آبان 91 یعنی سر کسی این مشکل نیومده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 اطلاعات مدیریت رو پیام خصوصی کنید بررسی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behroz7 4 ارسال شده در آبان 91 آقا منم این مشکلو دارم منتها جوملای من برگشته به چند هفته قبل یا حسین دارم دیوونه میشم هیچ اثری از پستام نیست نیست و نابود شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 behroz7 جان ممکنه مدیر سرورتون بک آپ برگردونده باشه! امکان نداره مطالب خود به خود حذف بشوند!!! اگر مطالب رو پیدا نمیکنید، مطالب آرشیو شده رو ببینید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behroz7 4 ارسال شده در آبان 91 سعید جان داداش کلا برگشته به چند روز قبل . چون 1 نفر از اعضای خبرنامم هم نیست حذف شده توی قسمت برچسب ها هم خبری از پست های حذف شده نیست خواستی یوزر پس میدم ببینی حتی آمار بازدیدمم برگشته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 سعید جان داداش کلا برگشته به چند روز قبل . چون 1 نفر از اعضای خبرنامم هم نیست حذف شده توی قسمت برچسب ها هم خبری از پست های حذف شده نیست خواستی یوزر پس میدم ببینی حتی آمار بازدیدمم برگشته تنها دلیل اینکه برگشته باشه به چند روز قبل، restore کردن بک آپ توسط پشتیبان هاست هست یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behroz7 4 ارسال شده در آبان 91 پس یعنی من خفت هاستینگو بگیرم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 شما با پشتیبان هاستتون صحبت کنید و از ایشون جویای این مساله باشید یا علی:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر