lovee20002002 0 ارسال شده در آبان 91 سلام دوستان بنده میخوام وقتی به صفحات به جز index میرم header حذف بشه یا کوچیکش کنم با header جدید آیا راهی به نظر شما میرسه من اینو پیدا کردم ولی جواب نداد if(window.location.href.indexOf("base url")>0){ $('something').show(); } else{ $('something').hide(); } ممنون میشم کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در آبان 91 شما هدر رو یک موقعیت تعریف کن که توی صفحه اصلی نمایش داده شه و تو صفحه های دیگه نمایش داده نشه یا کوچیکتر نشونش بدی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lovee20002002 0 ارسال شده در آبان 91 ممنون همین کارو انجام دادم ولی میخواستم بدونم راه دیگه ای هم هست یا نه برای راهنمایی دوستان من 2 تا موقعیت تعریف کردم وا سه هدر اولی توش اسلاید شو گذاشتم اولی بزرگه و فقط تو home نمایش میده دومی کوچیک تو همه صفحات به جز homme ولی دنبال راه بهتر هستم ممنون میشم اگر چیزی به نظرتون رسید بگید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز وقتی داره کارتون رو راه میندازه و همونیه که میخواین دیگه چه کاریه که دنبال راه دیگه میگردید؟!!! بهترین کار همین کاریه که کردید. البته نیاز به 2 موقعیت نیست، موتونستید در یک موقعیت 2 ماژول بزرگ و کوچک قرار بدید، در صفحه اصلی بزرگه رو منتشر کنید و در سایر صفحات ماژول کوچک رو نمایش بدید (این پست 1000 مین ارسال بنده هست، امیدوارم سوادی باشه تا بتونم به دوستان جومینایی خدمت کنم) یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر