probing_online 15 ارسال شده در آبان 91 من می خوام مثل وردپرس فونت منوهای سایتم را تغییر بدم. 1- کلاس css آنرا در کجا و به چه نامی باید بنویسم ؟ 2- این کار مشکلی در سایت ایجاد نمی کنه ؟ 3- می دونید فونت منوهای وردپرس چیه ؟ مثل این سایت 4- و اگر یک کاربر این منو را نداشته باشه مشکلی ایجاد نمی شه ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 شما باید فونت مورد نظرتون رو به قالبتون اضافه کنید! آموزش افزودن فونت به قالب در انجمن موجود هست سپس میتونید در فایل های css ماژول منو مورد نظرتون فونت رو تغییر بدید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در آبان 91 در انجمن خیلی سرچ کردم نبود !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 فونت مورد نظر رو با 3 پسوند eot و ttf و woff در پوشه فونت قالب کپی میکنید قطعه کد زیر را در فایل template.css قالبتون قرار میدید تا فونت در قالب شناسایی بشه: @font-face { font-family: 'نام فونت'; src: url('fonts/نام فونت.eot?#') format('eot'), /* IE6–8 */ url('fonts/نام فونت.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/ url('fonts/نام فونت.ttf') format('truetype'); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */ } سپس میتوانید فونت مورد نظر رو برای منو با دستور زیر مشخص نمایید: font-family: نام فونت; یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در آبان 91 آقای حمزه زاده ممنون، من می خوام فونت yekan فارسی رو برای منوهام قرار بدم . خود فونت هم باید جایی کپی بشه؟ چون فارسیه و ممکنه کاربر این فونت رو نداشته باشه - یا فقط نام فونت کافیه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 عرض کردم که باید فایل های فونت مورد نظرتون رو در قالبتون قرار بدید اگر خواستید بگید فایل هار فونت یکان رو بدم خدمتتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در آبان 91 عرض کردم که باید فایل های فونت مورد نظرتون رو در قالبتون قرار بدید اگر خواستید بگید فایل هار فونت یکان رو بدم خدمتتون قالبم پوشه ای به نام فونت نداره ، باید یک پوشه به نام font براش بسازم ؟ به خودم گفتم بد نیست قبل از سوال یه کم فکر کنم . درست شد . با دقت جوابتون رو نخوندم . ببخشید . ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoseinz_2020 1 ارسال شده در آبان 91 در فایل xml نیاز به تغییر نیست؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام بطور معمول نیازی نیست ولی اگر بخواهید دوباره قالب را نصب کنید و از این فونت استفاده کنید میبایست پوشه فونت را به فایل xml قالب معرفی کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در آبان 91 یعنی در اینجا چی بزنیم ؟ در صورتیکه پوشه به نام font hast این درست و کافیه ؟ یا نام همه فونت ها هم باید زده بشه ؟ font/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام داخل تگ files خط زیر را اضافه کنید fonts موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر