behroz7 4 ارسال شده در آبان 91 سلام دوستان . یه سوال دارم : جدیدا قالبمو عوض کردم به یه مشکلی خوردم هرچی پست میزنم به جای اینکه تعداد صفحات زیاد بشه هی داره کم میشه ؟ مثلا 20 بود الان 16 شده میشه کمک کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 91 سلام خب کم که میشه یعنی یکسری از مطالبت رو نشون نمیده؟ یعنی اگه قالبت رو پیش فرض بگذاری درست نشون میده؟ میشه ادرس بذاری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behroz7 4 ارسال شده در آبان 91 بله یه سری از پست ها مم نشون نمیده www.Ghorbat.Org نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 91 مشکل از تغییر قالبتون نیست احتمالا تنظمیات منوی اصلی تون تغییر کرده شاید هم در بخش ارسال مطلب تنظیمات درست نباشند یه بررسی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behroz7 4 ارسال شده در آبان 91 استانداردش چیه عزیز؟ من نگاهم کنم فکر نکنم سر در بیارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behroz7 4 ارسال شده در آبان 91 این جوملا 1.5 ما تعطیل شده برادر. خیلی خنده داره برگشته به یک هفته یا شایدم بیشتر به قبل. خدا رحمتش کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر