samiraaaa 3 ارسال شده در آبان 91 سلام. من می خواستم یک مطلبی رو توی جوملا 2.5 (مطلب یا صفحه یا هرجایی که بتونم داخلش یه متن بنویسم) ایجاد کنم که از لینک مستقیم کاربر بهش نتونه دسترسی داشته باشه! راستش یه صفحه ی پیام تشکر می خام درست کنم. من از درگاه پرداخت پارس پال استفاده می کنم توی سایت جوملاییم. بعد تو تنظیماتش ی گزینه داره که میشه لینک داد! لینک صفحه ای که پیام پرداخت رو درش نشون بده! خب از اونجایی که طبق تنظیمات خود پارسپال این لینک پس از پرداخت موفق نمایش داده میشه، حالا میخام یکاری کنم که این صفحه رو وقتی آدرسش رو کاربر توی address bar مرورگر وارد میکنه نمایش داده نشه! و فقط از قسمت پارسپال اون قسمت نمایش داده بشه! http://img.online-dl.com/images/i966_Untitled.png میخام دسترسی به صفحه ای که آدرسش رو توی قسمت مشخص شده وارد می کنم فقط از طریق این جا امکان پذیر باشه و کاربر با وارد کردن اون آدرس در مرورگرش نتونه به اون صفحه دسترسی داشته باشه!! به عبارتی نمایش اون صفحه فقط و فقط بعد از پرداخت موفق نمایش داده بشه!!! میشه!؟!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در آبان 91 این که بخواید کسی مطلب رو نبینه میتونید با وِیژه کردن سطح دسترسی این کار رو انجام بدید و برای اینکه فقط از افزونه بتونه بیاد فکر میکنم با یک صفحه ی php شرطی بتونید اینکارو انجام بدید اگر ممکنه لینک دانلود افزونه و دمو آنلاین بذارید برای بررسی بیشتر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiraaaa 3 ارسال شده در آبان 91 ببینید دمو نداره که (این عکس رو از بخش پروفایل کاربریم از پارس پال گرفتم) افزونه نیست! وقتی تنظیمات درگاه رو انجام بدی توی پارسپال، یه کد 1- کاربر عضو در هر صورت میتونه این صفحه رو ببینه، 2- کاربر غیر عضو حتی اگه پرداختش انجام بشه نمیتونه ببینه اون صفحه رو! بنظرم شاید بشه کلا اون صفحه ی پیام رو جداگانه یه صفحه ی php ساخت و شرطی کرد! اما من بلد نیستم. میشه راهنمائیم کنید؟!!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در آبان 91 ببینید من php کار نیستم میشه اون اسکریپتی که بهتون میده رو حداقل بذارید شما ی لینک آزمایشی بدید و اسکریپت رو بگیرید بذارید اینجا لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiraaaa 3 ارسال شده در آبان 91 اینه! منتها طبق قوانین و تعهداتی که از کاربر موقع ثبت نام میگیره، نمیشه کد اصلی رو بذارم اینجا. اصل شکل کد همینه منتها من یکم تغییرش دادم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در آبان 91 ببینیند توی اسکریپت باید یه لینک هم باشه لینک اون صفحه ای که دادید و بهش هدایت میشید با جاوا اسکریپت و تابع alert میتونید یه پیغام ویندوزی به کاربرتون بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiraaaa 3 ارسال شده در آبان 91 ببینید تمام کدی که در اختیار من میذاره تا بذارمش تو سایتم همینه! یعنی اینکه اون صفحه ای که بهش هدایت میشم رو توی wizard آماده سازی صفحه پرداخت، (همون اسکرین شاتی که گذاشتم) مشخصی می کنی، بعد انتهای کار، این کد بعنوان خروجی به کاربر داده میشه! یعنی نتیجه ی همه ی تنظیمات میشه این کدی که گذاشتم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در آبان 91 این کد خیلی گنگ و بی مفهومه شاید دوستان دیگه بتونن کمکتون کنن. موفق باشید البته توی سایت منبع یه سری کد برای مدیریت محتوا ها داده اما بدلیل نداشتن تلفن ثابت نتونستم ثبت نام کنم و بگیرمش اگه خواستید میتونید اون چیزی که دریافت کردید رو پس از ثبت نام بصورت خصصوصی بفرستید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiraaaa 3 ارسال شده در آبان 91 سلام. مرسی. آره ولی اون چیزی که واسه دانلود داره اون چیزی نیست که من درموردش صحبت می کنم! اون بدرد نمیخوره! ولی اگه خواستید واستون میفرستمش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در آبان 91 بفرستینش ضرر نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر