pnaruto 34 ارسال شده در آبان 91 سلام و خسته نباشید. من دنبال افزونه ای هستم که تقریباٌ یک افزونه حراجی است ولی نه با تمامی خصوصیات افزونه های حراجی موجود. من از جومشاپ استفاده میکنم و می خواستم یک افزونه شمارش معکوس تخفیف برای یا چند محصول بهمراه نمایش ساعت باشد. جستجو هم کردم ولی مشکلم بر طرف نشد. ممنون میشم راهنمائیم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز حراجی خودش کامپوننت خاص خودش رو داره برای جومشاپ چنین افزونه ای نسیت نگردید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در آبان 91 من هنوز اطلاعات اصلی سایت رو وارد نکردم و صرفاٌ فقط قالب و برنامه نویسی اولیه است. میخوام این کار رو انجام بدم و اینکه یکسری محصول در سایت وجود دارد .. میش در مورد این افزونه های حراجی بیشتر توضیح بدهید؟ حتی لازم باشد جوم شاپ رو پاک کنم و برم سمت اون افزونه با قابلیت اصافه کردن محصول . یا حتی لازم باشد سفارش بدم برام درست کنن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 Auction Factory v2.0.4 این کامپوننت هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر