mhdghavam 2 ارسال شده در آبان 91 سلام دوستان خسته نباشید من دارم یک سایت با جوملا طراحی می کنم راستش به یک مشکلی بر خوردم می خوام که لیستی از مطالب مثلا چند مجموعه یا مثلا یک بخش مثلا 5 مطلب آخر با یک شکل خاصی در صفحه اول نمایش داده بشه لیبک مطالب مثلا این سایت رو مشاهده کنید http://www.nezamevelayat.com مثل این می خوام لطفا یطوری بگید که من که مبتدی هستم متوجه بشم خیلی ممنون از لطفتون خواهش می کنم که زود کمکم کنید چون زیاد وقت ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 ماژول آخرین اخبار خود جوملا این کار رو انجام میده یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhdghavam 2 ارسال شده در آبان 91 بسیار ممنونم اما چطوری میتونم شکل اون درست کنم ؟ مثلا همون عکس که بالاش هستش و یا همون دایره های قرمز؟ چطوری می تونم اونطوریش بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 با سلام برای این کار راه های بسیار وجود داره به نظر بنده ساده ترین را این هست که به ul ها عکس بدید بدین صورت #mmenu .moduletable ul.menu li a:link { background-image: url("../images/my picture.png"); background-position: right top; background-repeat: no-repeat; color: #4D4D4D; font-size: 13px; line-height: 125%; margin: 5px 10px 0 0; padding: 0 12px 0 0; } اگر عکس خواصی مد نظر هست که کنار آیتم ها منو قرار بگیره این راه راه مناسبی هست که باید به انواع رویداد هاش(visited,hover,link)این مقادیر رو هم بدید.اگر عکس خواصی مد نظر ندارید می تونید از خاصیت list-style: که مقادیر مختلفی رو به عنوان ورودی قبول میکنه استفاده کنید! موفق باشید پست های اضافی حذف شد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر