atlas 0 ارسال شده در آبان 91 سلام اگه ممکنه به من راهنمایی کنید به این سایت سر بزینید http://www.seebsabz-photo.com/ سایز این فلش 950 750 هست ولی وقتی من تو لب تاب تست می کنم باز اسکرول به صورت افقی میخوره و کلیدها نصفش میره پایین میشه راهنمایی کنید/؟ خیلی مهمه این ساز زیر لزوشن استاندارد مانیتور هست اما بازم اسمرول می خوره اگه ممکنه راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز بنده هم با لپ تاپ هستم و با تمامی مرورگرها تست کردم هیچ اسکرولی مشاهده نشد! یا علی متوجه منظورتون شدم!!! اسکرول عمودی میخوره نه اسکرول افقی!!! ببینید دوست عزیز در سیستم های خانگی قدیمی، اندازه تصویر مانیتور با سایز مانیتورهای امروزی تفاوت داشت امروزه اکثر مانیتور ها بصورت widescreen (عریض) هستند یعنی پهنای مانیتور های امروزی نسبت به ارتفاع مانیتور بیشتر از مانیتور های قدیمی است پس شما باید فلش رو در سایز سیتم های امروزی طراحی میکردید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
atlas 0 ارسال شده در آبان 91 یعنی چند در چند باید بزارم میشه راهنمایی کنید!!! مشتری کچلم کرده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 1100*690 رو ایجاد و در مانیتور wide تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
atlas 0 ارسال شده در آبان 91 جناب نشد ولی الان لزولوشن های لب تاب ها 1366 768 هست پس چرا بازم اسکرول می خوره الان بیشتر لزولوشن های کامپیوتر ها 1024 هست من سایزیو در نظر گرفتم که از این هم کمتر باشه نمیدونم چرا اینطوری هست سورسمه من مسکلی نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 ببین دوست گلم خب این کاملا مشخصه که شما اگر در سایز 1024 درست کنید و رزولوشن تصویر مانیتور روی 800 باشه باز هم اسکرول میخوره!!! شما رزولوشن سیستمت رو روی بهترین قرار بده میبینی که دیگه اسکرول نمیخوره معمولا برای حل این مساله باید سایز تصویر بصورت پویا باشه، یعنی سایز تصویر تشخیص داده بشه... یا در جوملا حالتی برای قالب ها وجود دارد که اندازه بر حسب درصدی از اندازه صفحه در نظر گرفته میشه درگه شما متخصصی در امر فلش و بنده جسارت نمیکنم بخوام نظری بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
atlas 0 ارسال شده در آبان 91 جناب من مشکلی ندارم من لزولوشنم 1440 هست من مشکلی ندارم اما مشتری میگه من می خوام چون کلیدها پایین هستش کامل دیده بشه البته من نمیدونم چرا توی لب تاب اسکرول میخوره اون که لزولوشنش 1366 هست ارتفاع من 750 هست وا رتفاع لتا هست 760 نمیدونم خیلی گیج شدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در دی 91 استاد همینطوری که آقا سعید گفتن سایت شما اسکرول افقی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر