M K 2 3 ارسال شده در آبان 91 سلام به همه من از قالب sj news استفاده میکنم اما متاسفانه نمیتونم مثل نسخه 1.5 جوملا اخبار توی صفحه اصلی رو بچینم از هر بسته ای هم استفاده میکنم خروجی مناسبی نداره (گلوبال نیوز ، ایدا نیوز و ) و حتی از بسته های تجاری نیز استفاده کردم اما نشد. خیلی دوست دارم اخبار اصلی شبیه اینگونه سایت بشه : http://www.demo.parsivision.com/tehran/ اگر ممکنه یک بسته خوب برای چیدمان کامل و مناسب معرفی کنید (حتی تجاری) با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 اولا باید قالبتون خبری باشه، ثانیا با گلوبال نیوز میشه چنین چیزی رو پیاده سازی کرد بسته های خبری زیادی موجوده مثل: www.rtnews.rtgroup.ir یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در آبان 91 سلام و تشکر منظورم افزونه خبری هست چون نمیشه که مجدد رو سایت با چندصد مطلب بسته اسان نصب نصب کرد! این سایت : izehpress.com اگر راهنمایی بفرمایید که چطور فقط اخبار صفحه اول را بچینیم ممنون میشیم. یا علی مدد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 عرض کردم که با گلوبال نیوز میتونید ایجاد کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در آبان 91 از هر بسته ای هم استفاده میکنم خروجی مناسبی نداره (گلوبال نیوز ، ایدا نیوز و ) و حتی از بسته های تجاری نیز استفاده کردم اما نشد. اگر ممکنه یک بسته خوب برای چیدمان کامل و مناسب معرفی کنید (حتی تجاری) از این بسته استفاده کرده ام اما خروجی مناسب نتونستم بگیرم. لطفا بیشتر راهنمایی بفرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 راهنمایی استفاده از گلوبال نیوز در صفحه مدیریت ماژول موجود هست یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در آبان 91 بله حق باشماست اما من میخوام از همه مجموعه ها خبر باشه اما نه به تعداد مساوی بلکه فقط اخبار جدید که در صفحه اول منتشر میشن نمایش داده بشن من نتونستم این خروجی رو تولید کنم. ممنون میشم شما یا دیگر دوستان راهنمایی کنند. :at: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آبان 91 درود در گلوبال این امکان وجود ندارد. از آیدا نیوز استفاده کنید. برای تنظیمات اون باید دقت کنید. این کار اگر آشنایی نداشته باشید کمی طول می کشد اما انجام شدنی است. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در آبان 91 گلوبال نصب هست و خروجی اولیه هم گرفتم اما چندان دلچسب نیست. چطور آیدانیوز رو تنظیم کنیم؟ یا علی مدد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در آذر 91 سلام با استفاده از یک ترفند جالب تونستم که اون طور که باید و شاید درستش کنم. izehpress.com حتما ببینید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر