ecomp.ir 94 ارسال شده در آذر 89 سلام از مديران انجمن ميخوام اگه ميتونن يه قالب دو ستونه ويژه ايام محرم بگذارند البته آقاي سعید شمسی اين قول رو داده بود كه يه قالب ويژه محرم تهيه كنند در اين پست: اينجا * اگه ساخته شده ممنون ميشم در اين پست قرار بدين نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 89 با سلام بله درست میفرمایید بنده گفتم اگه وقتشو پیدا کنم ... ولی خدایش وقتشو ندارم ... بازم میگم اگه اگه وقت کنم تا سشنبه که اول محرم هست درست میکنم و لی فکر نکنم وقت کنم ... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در آذر 89 آقای شمسی گرافیک شما با ما اندازشو بده داداش برات بفرستیم چیزایی که می خواین چون کار امام حسین بنده نیز در خدمتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 89 با سلام ممنون از شهریار عزیز ... شهریار جان درسته طرحش خیلی مهم هست و لی مهمتر از اون زمان مورد نیاز برای تبدیل هیت { باید یه چیزی دربیاد که لایق این ایام باشه ... } و الله میتونم تا صبح هم یه چیزی بزنم .... در پناه مولا صاحب الزمان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در آذر 89 سلام من یه سرچ کردم یه قالب پیدا کردم که البته نمیشه اسمشو گذاشت قالب محرم ولی قالب مذهبی قشنگیه تو لوکال که امتحان کردم به هم ریختگی داشت. شما امتحان کنید ببینید چه جوریه؟ http://dl.joomina.ir/file.php?file=702f0fc2e75e4e9e79d63050f6da6429 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آذر 89 اگه قالب نتونستيد ، چند تا هدر زيبا و مناسب اين ايام كه كم حجم هم باشن بگذاريد تا استفاده كنيم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 89 با سلام قالب عاشورا طراحی و در سایت قرار گرفت موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر