probing_online 15 ارسال شده در آبان 91 سلام من می خواستم این قسمت سایت راهنما از صفحه کاربران را حذف کنم ، راه حل چیه ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
KRM.insert 0 ارسال شده در آبان 91 سلام من می خواستم این قسمت سایت راهنما از صفحه کاربران را حذف کنم ، راه حل چیه ؟ ممنون سلام دوست عزیز فکر نکنم راهی باشه که کامل بتونی این قسمت را حذف کنی اما فکر کنم بشه به لیست سایت راهنما اضافه کنی ولی در رابطه با حذف کلی این قسمت نمیتونی کاری کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در آبان 91 اما حتما باید یه راهی باشه !!!!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
KRM.insert 0 ارسال شده در آبان 91 اما حتما باید یه راهی باشه !!!!!!!!!!! همیشه یک راحی وجود داره و یک برنامه نویس سایت میتونه این کار رو انجام بده. میتونه سورس فایل رو از هسته پیدا کنه و بگرده این قسمت را تغییر بده یا حذف کنه ولی احتمال اینکه تو جاهای دیگه مدیریت محتوا به مشکل بر بخوره زیاده چون هسته جوملا دستکاری میشه :001: بنظر من که بیخیال این یک مورد شی بهتره موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در آبان 91 یعنی پیشنهاد بهتری نبود برای حذف ؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام این گزینه در قسمت سایت ( FrontEnd ) کاربردی نداره و مربوط به بخش مدیریت جوملا ( BackEnd ) میباشد توسط این گزینه میتوانید لیستی از سایتهای راهنما را ببینید و برای کاربر موردنظر در بخش ادمین تعیین کنید که به هنگام نیاز به راهنمایی به چه مرجعی دسترسی داشته باشد در اصل این گزینه لینک را برای دکمه راهنما که در تولبار بالای مدیریت قرار دارد تعیین میکند شما میتوانید این دکمه را حذف کنید که قبلا در موردش در انجمن بحث شده . سرچ کنید اگر هم میخواهید این گزینه رو حدف کنید که در قسمت ایجاد یا ویرایش کاربر نباشه میتونید به طریق زیر انجام بدید ولی در اصل قضیه تاثیری نداره وارد مسر زیر شوید administrator/components/com_users/models/user.xml در خط 7 کد زیر قرار دارد کد بالا را بصورت زیر ویرایش کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در آبان 91 واقعا ممنون از توضیحتون . فقط اینکه "" در اصل قضیه تاثیری نداره""" یعنی چی ؟!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
KRM.insert 0 ارسال شده در آبان 91 با سلام این گزینه در قسمت سایت ( FrontEnd ) کاربردی نداره و مربوط به بخش مدیریت جوملا ( BackEnd ) میباشد توسط این گزینه میتوانید لیستی از سایتهای راهنما را ببینید و برای کاربر موردنظر در بخش ادمین تعیین کنید که به هنگام نیاز به راهنمایی به چه مرجعی دسترسی داشته باشد در اصل این گزینه لینک را برای دکمه راهنما که در تولبار بالای مدیریت قرار دارد تعیین میکند شما میتوانید این دکمه را حذف کنید که قبلا در موردش در انجمن بحث شده . سرچ کنید اگر هم میخواهید این گزینه رو حدف کنید که در قسمت ایجاد یا ویرایش کاربر نباشه میتونید به طریق زیر انجام بدید ولی در اصل قضیه تاثیری نداره وارد مسر زیر شوید administrator/components/com_users/models/user.xml در خط 7 کد زیر قرار دارد کد بالا را بصورت زیر ویرایش کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): پس به هیچ عنوان بعدا مشکلی ایجاد نمیکنه!! ممنون از راهنماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 فقط اینکه "" در اصل قضیه تاثیری نداره""" یعنی چی ؟!!! با سلام منظورم اینه که اگر این گزینه رو از تنظیمات قسمت کاربران حذف کنید بازم فرقی نمیکنه چون لینکش همچنان برای دکمه راهنما اعمال خواهد شد ! این کار فقط باعث میشه که همونطور که خواسته بودید فقط اون گزینه دیده نشه ولی کاربردش در مورد دکمه راهنما همچنان وجود داره شما اگر گزینه را حذف کنید کاربردش حذف نمیشه و برای حذف دکمه راهنما هم قبلا بحث شده ، اگر که بخواهید اون دکمه را هم حذف کنید حذف هر کدامشان هم هیچ خللی در عملکرد جوملا وارد نمیکند موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر