msp2824 2 ارسال شده در آبان 91 با سلام من برای جوملا 2.5 نیاز به یک فایروال دارم چندین بار به مشکل برخورد کردم دیروز از سایت جومینا یک ماژول دانلود و نصب کردم دیگه سایتم بالا نیومد با شرکتی که هاست از اونا داشتم ارتباط بر قرار کردم گفتن سایت ویروسی شده و از همون ماژولی که روی سایت نصب کردم ایراد گرفتن و این ویروس رو به این شکل به من اعلام کردند : {HEX}base64.inject.unclassed.6 : /home/varzeshm/public_html/modules/mod_bt_login/tmpl/default.php و به من گفتند سعی کنید فقط از سایت رسمی جوملا نرم افزار دانلود کنید چون هیچ کدام از سایتهای فارسی مورد تایید نیستند ممنون میشم اگر دوستان کمک کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 91 سلام دوست عزیز فک کنم اطلاعات مدیر سرورتون یکم مشکل داره:001: http://extensions.joomla.org/extensions/access-a-security/site-access/authentication/19024 لینک همون افزونه ای که ویروس شناحته شده در سایت رسمی جوملای جهانی:cool: در مورد فایروال هم می تونید از rsfirewall استفاده کنید که بهترین افزونه امنیتی جوملاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msp2824 2 ارسال شده در آبان 91 سلام جناب آقای دفاعی لطفا بفرمایید این rsfirewall رو چطوری میتونم تهیه یا خریداری کنم گویا لایسنس داره متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 91 در فروشگاه جومینا موجوده می تونید با اقای تهرانی تماس بگیرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر