M K 2 3 ارسال شده در آبان 91 سلام خدا قوت تا الان چند مورد برام پیش اومده که تو انجمن ارالی داشته ام اما چند دقیقه بعد که برای پاسخ به موضوع مراجعه کرده ام خبری از پست نبوده! البته اینو هم بگم که با توجه به وبمستر بودن خودم ، کامل به قوانین این انجمن و تالارهای مشابه واقفم. اما به راستی علت حذف این جستارهای من چیه ؟ یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 91 سلام احتمال داره پاسخ شما درست نبوده یا اسپم بوده یا شاید تکراری بوده می تونید چند مثال بزنید تا ما متوجه بشیم چون مدیران بی دلیل ارسالی رو حذف نمیکنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 91 با سلام جذف شده های دیشب تا امروز ظهر بدلیل تغییراتی بودند که میبایست انجام میشد ... و بخاطر قوانین نبودند. من از عزیان معذت میخوام بخاطر پست های اشتباه حذف شدده یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 فقط ایرادش این بوده که سوالاتی پرسیده شده بود و کلی پاسخ داده شده بود و دوباره سوال میشه و دوباره باید... :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 91 متاسفانه یک مشکل فنی داشتیم و مجبور شدیم انجمن را به چند ساعت عقب تر برگردونیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در آبان 91 سلام ممنون از صراحت کلام زیبایتان. یا علی مدد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر