msp2824 2 ارسال شده در آبان 91 سلام و خسته نباشید خدمت دوستان من میخوام برای کاربرهای سایتم صفحه شخصی تهیه کنم و برای هر کدوم اطلاعات خاص خودشون رو قرار بدم که فقط همون کاربر بتونه اون رو ببینه و از صفحه مدیریت قابل تغییر باشه ممنون میشم اگر کسی راهنماییم کنه ممنون ********************************************************************* در هنگام ایجاد تاپیک از عنوان مناسبی استفاده فرمایید . عنوان تاپیک اصلاح شد ! ********************************************************************* نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در آبان 91 از افزونه های جامعه سازی که داخل سایت جومینا معرفی شده استفاده کن http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-extension-communication/social-network.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin2011 0 ارسال شده در خرداد 93 (ویرایش شده) من هم دنبال همچین چیزی هستم !!! وبا کامپوننت j!extranet آشنا شدم که اون هم ولی پولی بودش از مدیران جومینا میخوام کمک کنن ویرایش شده خرداد 93 توسط armin2011 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما در سایت های وارز دنبالش بگردید در گوگل جستجو کنید شاید چیزی دست گیرتان شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر