sabanet69 0 ارسال شده در آبان 91 سلام دوستان خسته نباشید نزدیک ماه محرم هستیم من برای حسینیه شهرمون دارم یه کارهای میکنم برای همین باید تغیرات بدم به اقا تهرانی هم تماس گرفتم گفت تو قسمت منو روی منوی جدید کلیک کن و ایفریم یه همچین اسمی گفت انتخاب کن من هرچی زیر و روه کردم پیدا کردم دوستان میتونند بفرماید کجا هست خیلی هم شدید هست و نیاز فوری برای امام حسین هست کار خیره هم هست یه کمکی بکنید من شدیدا نیازش دارم حالا نمیدونم باید ماژولی یا افرونه ای نصب کنم تا این بیاد یا نه ولی نبود میشه کمک کنید اقا تهرانی اگر این مطلب را مطالعه میکنید ممنون میشم جواب بدید تو پیغام خصوصی ثواب داره کار خیر هست منتظر هستم حتما یه کمکی بکنید ممنون فعلا یا حق :002::heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 بزوگوار متوجه سوالتون نشدم ! ممنون میشم کمی واضح تر سوالتون رو بیان کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 درست گفتند در منو یک جدید میزنید و آیفریم iframe انتخاب میکنید و ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sabanet69 0 ارسال شده در آبان 91 درست گفتند در منو یک جدید میزنید و آیفریم iframe انتخاب میکنید و ... خوب من همین کارو کردم رفتم رو مین منو روی جدید کلیک کردم ولی گزینه ای بنام ایفریم نداره من هرچی بالا و پاین کردم نبود چه قسمتیش هست میشه واضح تر بفرماید عجرتون با اقا امام حسین :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر