farshad 0 ارسال شده در آبان 91 سلام اطلاعات کمی از جوملا دارم خواستم بپرسم کسی میتونه راهنماییم کنه که سایتی که رو جوملا 1.5 کار کردم تمامی ماژول ها (ورود اعضا، دسترسی سریع....) همه دورش کادری وجود نداره و کل سایت از قالب اصلیش دور شده چه کدی رو میتونم بزارم که دور همه این ماژولا یه کادر بزارم؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 درود بر شما این کار نیاز به کد نویسی داره شما باید ابتدا وارد فایل اصلی css قالب بشید و به هر موقعیت خاصیت border بدید به طور مثال نام موقعیت{border:solid #FF0000} موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 پیشنهاد میکنم از قالب استفاده کنید احتمالا از قالب پیشفرض جوملا استفاده میکنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farshad 0 ارسال شده در آبان 91 سلام از قالب پیش فرض استفاده نکردم مرسی از راهنماییتون فقط اگه بخوام ضخامتشم تغییر بدم چطوریه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 91 سلام شما ادرس سایت بذارید تا بررسی کنیم و کدها رو به شما بگیم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر