vahidabbasi 0 ارسال شده در آبان 91 سلام این آدرس سایتمه www.iranbcs.ir وقتی رو گزینه ارسال اثر کلیک میکنم هدر سایت جابجا میشه ارسال اثر مربوط به آر اس فرم هستش وقتی میرم توو پروفایل کاربران هم این اتفاق میفته البته ناگفته نمونه که هدر سایتم سرتاسری بود و خودم کد زیر رو اعمال کردم توو قالب که در مرکز قرار بگیره و بخوبی اعمال شد ولی فقط توو دوتا گزینه ای که گفتم مشکل داره اگه یکی کمک کنه ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 91 سلام شما برای این منو قالب با استایل دیگه ای اختصاص دادید در صفحه ارسال اثر برای هیدر ارتفاع تو فایل سی اس اس قالب عوض میشه و پهنا هم دیگه تعریف نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidabbasi 0 ارسال شده در آبان 91 خب حالا باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 91 باید در قالب دوم هم همین کدهای قالب اول رو بگذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidabbasi 0 ارسال شده در آبان 91 ممنون از اینکه پاسخ میدین میشه بگین قالب دوم کجاست ؟؟؟؟؟؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 91 مگه شما منو ارسال اثر رو به یک قالب دیگه اختصاص ندادید؟ منظور من همون قالبه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidabbasi 0 ارسال شده در آبان 91 مگه شما منو ارسال اثر رو به یک قالب دیگه اختصاص ندادید؟ منظور من همون قالبه نه رو همون قالبه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidabbasi 0 ارسال شده در آبان 91 میشه یکی کمک کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر