rg007 0 ارسال شده در آبان 91 با سلام خدمت دوستان. من یه افزونه میخوام که فقط در مدیریت جوملا آمار بازدید سایت رو نمایش بدهد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 سلام موارد زیر از بهترین ها هستند وبگذر گوگل آنالیز userwatch j4age دوتای پایینی در جومینا موجود اند 1 واکنش ها : meh_ham نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 در مورد گوگل آنالیز جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rg007 0 ارسال شده در آبان 91 سلام موارد زیر از بهترین ها هستند وبگذر گوگل آنالیز userwatch j4age دوتای پایینی در جومینا موجود اند دوست عزیز ممنون میشم که لینک دانلود یکیشون که ماژول هست و به راحتی نمایش داده میشه رو بهم بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 بزرگوار جست و جو کنید پیدا خواهید کرد =&t[]=&t[]=&t[]=&t[]=&t[]=]لینک جست و جو اگر از موارد فوق بالا افزونه مورد نظر رو پیدا نکردید نام افزونه دلخواه را در نت جست و جو کنید پیدا خواهید کردلازم بذکر هست که وبگذر و گوگل آنالیز از بهترین ها هستند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rg007 0 ارسال شده در آبان 91 بزرگوار جست و جو کنید پیدا خواهید کرد =&t[]=&t[]=&t[]=&t[]=&t[]=]لینک جست و جو اگر از موارد فوق بالا افزونه مورد نظر رو پیدا نکردید نام افزونه دلخواه را در نت جست و جو کنید پیدا خواهید کردلازم بذکر هست که وبگذر و گوگل آنالیز از بهترین ها هستند موفق باشید دوست عزیز من گوگل آنالیزر رو دانلود کردم و نصب هم کردم ولی نمیدونم کجا نمایش میده و هیچ ملژولی براش ثبت نشده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 سلام اینگونه خواسته های شما رو فقط در مدیریت قابل نمایشه یعنی نمیشه ماژول بذارید و رمز بدید و فقط شما ببیند مگر با وبگذر و شاید افزونه های دیگه که بنده نمیشناسم من خیلی با گوگل آنالیز کار نکردم. ولی با بقیه میدونم چجوریه. شما یه اکانت درون گوگل آنالیز گوگل هم بسازید. از اونجا هم مدیریت خوبی داشته باشید و با آن کامپوننت که دانلود کردید از درون سایت تون آمار رو ببینید در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
avatararea 7 ارسال شده در مهر 92 سلام افزونه User watch رو به دوستمون معرفی کردید که من داخل جومینا خواستم دانلود کنم با خطا مواجه شدم منم افزونه ای میخوام که داخل مدیریت نصب بشه و فقط مدیر آمار بازدید ها رو ببینه ، از webgozar و سایت های مشابه هم نمیخوام استفاده کنم لطفاً راهنمایی بفرمائید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر