Diamond242 0 ارسال شده در آبان 91 من ماژول beautifulck رو دانلود و نصب کردم. اما یه مشکل دارم و اونم اینه که اگه ماژول اصلی رو از حالت انتشار خارج کنم، ماژول beautifulck هم نمایش داده نمیشه. یعنی یا باید هر دو رو همزمان نشون بدم، یا بیخیالش بشم. میشه کمک کنید؟ ممنون می شم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام کافیه که ماژول اصلی را منتشر کنید ولی قسمت انتخاب موقعیت را خالی رها کنید و موقعیت ماژول را در این افزونه تعیین کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Diamond242 0 ارسال شده در آبان 91 مرسی از پاسختون. اما در این حالت باز هم ماژول اصلی رو نمایش می ده. من مدتهاست جوملا کار می کنم. اما با این افزونه مشکل دارم. ماژول واقعا خوبیست . اما متاسفانه نمی تونم فعالش کنم. من هر دو حالت رو امتحان کردم. یکبار موقعیت ماژول اصلی رو خالی گذاشتم ، یک بار موقعیت این ماژول رو. اما در دو حالت ماژول اصلی رو میاره. اگه موقعیت ماژول اصلی هم تنظیم کنم، اونوقت هر دو رو میاره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر