azam_a 0 ارسال شده در آبان 91 با سلام، یه ماژول میخواستم که کاربر وقتی به صفحه پروفایلش میره یه متن رو بهش نشون بده و از نام کاربر توی اون متن استفاده شده باشه ، به این صورت که : با سلام ، جناب آقای / خانم ........... به صفحه خود خوش امدید .... و بقیه متن! بجای.......... اسم کاربر باشه! با استفاده از پیش فرضهای خود جوملا امتحان کردم نشون نمیده! خواهشا کمک کنید! ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز ماژول ورود به سایت خود جوملا هم پیام خوش آمد گویی رو نمایش میده ها! باید فعال کنید از مدیریت ماژول نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azam_a 0 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز ماژول ورود به سایت خود جوملا هم پیام خوش آمد گویی رو نمایش میده ها! باید فعال کنید از مدیریت ماژول خوب فعال کردم ، ولی اولا که یه صفحه جدید میاره نه توی ماژول ، و دوما نمیشه نام کاربری و یا نام کاربر رو بهش نسبت داد و توی متنش از متغییرها استفاده کرد! من توی کدهای سورس mod_login دست بردم درست شد ، ولی میخواستم ببینم چرا نداره این امکانو؟ ویه چیز دیگه اینکه من از منو برای کاربرم نمیتونم دکمه خروج بزارم! میره توی یه صفحه و خروج رو نشون میده! چرا نمیشه لینک خروج را نشون داد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 بهتره از ماژول های login استفاده کنید حتی میتونید فقط برای خروج ازش استفاده کنید که با کلیک روی اون دکمه خارج بشه درضمن شما میتونید صفحه بعد از خروج رو مشخص کنید اگر پیشفرض باشه میره توی صفحه ای که میگه شما خارج شدید... مثلا میتونید تغییرش بدید به صفحه اول سایت.. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azam_a 0 ارسال شده در آبان 91 بله ، با ماژول میشه ، ولی من میخواستم لینک خروج رو بزارم توی منو. این امکان هست توی گزینه های منو ، ولی وقتی میزاری میره توی یه صفحه دیگه و در اونجا لینک خروج رو میده ، در صورتیکه موقع نصب جوملا اگر داده های پیش فرض رو نصب کرده باشید ، لینک خروج رو به همون صورت که من میگم مستقیم توی منوی کاربری قرار میده، یعدم اینکه اگر خواستیم متنی بنویسیم برای قبل یا بعد لاگین کاربر، توی پیغام خوش آمدگویی نشون نمیده متاسفانه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 پیام مورد نظرتون رو میتونید یا در فایل ترجمه بگنجانید و یا در سورس اصلی افزونه قرار بدید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر