ezabadi 1 ارسال شده در آبان 91 سلام من از قالب بانک ملت استفاده میکنم ولی هیچ مطلبی رو داخلش نمایش نمیده ممنون میشم راهنماییم کنیم www.smsnegar.ir اینم ادرس سایتم میشه یه نگاه بهش بندازید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 با سلام بنده از این قالب رو تست کردم و مشکلی وجود نداشت در اون! تغیرات خاصی رو در قالب اعمال کردید؟ در صورت امکان محتوای فایل index.php قالب رو بزارید تا بررسی بشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ezabadi 1 ارسال شده در آبان 91 <?php echo JHTML::_('date', 'now') ?> طراح و برنامه نویس : وحید عابدینی www.webev.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 درود بر شما فکر کنم قالب مشکل داشته باشه قالب رو که دست کاری نکردید؟ دقیقا کجا میخواید مطالتون وارد بشه؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ezabadi 1 ارسال شده در آبان 91 درود بر شما فکر کنم قالب مشکل داشته باشه قالب رو که دست کاری نکردید؟ دقیقا کجا میخواید مطالتون وارد بشه؟ موفق باشید مطالب رو میخوام زیر اسلاید شو قراربدم وهمچنین مطلب بخشهای مختلف رو وقتی وارد بخشها میشن درست نمایش بده یه جایی که به نظر خودتون خوبه قراربدهید وه مطالب رو نمایش بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام داخل تگ body کد زیر را در موقعیتی مناسب قرار دهید و برای آی دی content در فایل css قالبتون استایلی رو برای قرارگیری دقیق تعریف کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 <?php echo JHTML::_('date', 'now') ?> طراح و برنامه نویس : وحید عابدینی www.webev.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ezabadi 1 ارسال شده در آبان 91 <?php echo JHTML::_('date', 'now') ?> طراح و برنامه نویس : وحید عابدینی www.webev.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر