lifeless 0 ارسال شده در آبان 91 سلام دوستان من قالب مدرن وب رو نصب کردم اما دو تا مشکل داره 1- منوی پیشفرض جوملا رو براش نصب کردم اما فلش کنار نشون دهنده ی صفحه بالای اسم صفحه قرار میگیره و هرکار که کردم پایین نیومد. 2- تکست باکس یوزر نِیم هم رفته پایین و نتونستم جابجاش کنم و بیارمش بالا. عکس پیوست رو که ببینید متوجه میشید. دوستان قضیه خیلی فوریه، لطفاً راهنمایی کنید. ممنونم :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست گلم باید دمو قرار بدید تا بشه رهنماییتون کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lifeless 0 ارسال شده در آبان 91 ممنون بابت توجهتون، اینم از دموی سایت : www.paperha.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 برای علامت کنار منو، فایل menu.css رو باز کنید در خط 242 تگ زیر رو پیدا میکنید div#menu li.current a, div#menu ul.menu > li:hover > a مقدار رو از background: url("../images/menu/selected-right-sub.png") no-repeat scroll right -1px transparent; به background: url("../images/menu/selected-right-sub.png") no-repeat scroll right 12px transparent; تغییر بدید برای محدودیت ماژول هاتون هم در فایل template.css خط 485 کد زیر رو میبینید: .module-m-m, .module-m { margin: 0px auto; padding-top: 5px; padding-bottom: 5px; overflow: hidden; width: 180px; } مقدار 180 رو به 200 تغییر بدید یا علی دلیل ویرایش:قرار دادن کد ها بین تگ های php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lifeless 0 ارسال شده در آبان 91 سپاس فراوان استاد خـــــــــــیلی خوب شد، واقعاً ممنونم ازتون 2تا مورد دیگه هم هست که اگه راهنماییم کنید بخا ممنون میشم. یکی اینکه چجوری فاصله ی بین گزینه های منو رو بیشتر کنم،(صفحه اصلی و ثبت درخواست) و یکییم اینکه 2تا تکست باکس user name و password میخوام دقیقاً زیر هم و مرتب قرار بگیرن. مقدوره آیا؟ بینهایت سپاسگذارم...:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 افزودن فاصله بین گزینه ها: در فایل menu.css خط 227 کد زیر رو میبینید: div#menu a { padding: 0px 10px 0px 0px; line-height: 50px; background: none repeat scroll 0% 0% transparent; text-transform: uppercase; height: 30px; margin-right: 5px; } مقدار margin-right رو از 5 مثلا به 10 تغییر بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lifeless 0 ارسال شده در آبان 91 افزودن فاصله بین گزینه ها: در فایل menu.css خط 227 کد زیر رو میبینید: div#menu a { padding: 0px 10px 0px 0px; line-height: 50px; background: none repeat scroll 0% 0% transparent; text-transform: uppercase; height: 30px; margin-right: 5px; } ؟ مقدار margin-right رو از 5 مثلا به 10 تغییر بدید مهندس خیلی متشکرم، برا مرتب کردن اون تکست باکسها هم راهنماییم میکنی که چجوری دقیق زیر هم قرار بگیرن؟ مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر