kopo1374 0 ارسال شده در آبان 91 سلام لطفا دوستای گلم به من کمک کنید تا اکسوال با ورژن1.2.2 رو به اکسوال ورژن1.2.4 تغییر بدم...... خواهش میکنم همینجا یکی به من کمک کنه....اوضاع خیلی خرابه... ممنون از کمکتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 سلام فایل آپلود اکسوال رو باید دانلود کنید و آموزش زیر : http://oxwall.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA.html در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kopo1374 0 ارسال شده در آبان 91 لینک دانلود رو اگه لطف کنی ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 توی سایتش رفتم ولی نمیشه دانلود کرد میدونم چرا شاید برای اعضا یا همچین چیزایی باشه شما جستجو کن که جای دیگه شاید موجود باشه یا به مدیر سایت اکسوال دات ای ار خرابی لینک و دانلود نشدن را جویا شید در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kopo1374 0 ارسال شده در آبان 91 حالا مدیر رو کجا پیدا کنم....من فوری میخوام ...میگردم هم پیدا نمیکنم......لطفا به دادم برسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kopo1374 0 ارسال شده در آبان 91 کسی نیست بهم کمک کنه که بتونم اکسوالم رو اپدیت کنم؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر