sunboys 1 ارسال شده در آبان 91 سلام چطور می تونم اسم بالای سایت را تغییر بدم (قالب محمد رسول الله) دمو: ZAHRAI.IR نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 با سلام مدیریت منو--فهرست اصلی--صفحه اصلی(گزینه ستاره دار) باز کنید در تب تنظیمات منو گزینه نمایش صفحه عنوان صفحه رو به دلخواه تغیر بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آبان 91 من یک موقعیت خبرنامه دارم که در صفحه اول نمایش داده میه اما هیچ ماژولی بهش متصل نیست چه ماژولی هست که بتونم بهش متصل کنم و کار کنه فقط بازدید کننده ایمیل بزنه و عضو بشه تغریبا مثل وب گذر آدرس سایتم : zahrai.ir و همچنین یم موقعیت هست که پخش آنلاین است آیا افزونه ای است که باکلیک بشه صدا گوش داد مثلا در پنجره جداگانه کوچکی اجرا شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidnpc 9 ارسال شده در آبان 91 سلام. اون خبرنامه یک ماژول برای زیبایی هست و چیزی به آن متصل نیست. اون افزونه پخش آنلاین هم همین طور فقط برای زیبایی هست. میتونین از افزونه های پخش آنلاین که توی جوملا جهانی ارائه شده استفاده کنین. مثل ویجت کیت موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آبان 91 سلام. اون خبرنامه یک ماژول برای زیبایی هست و چیزی به آن متصل نیست. اون افزونه پخش آنلاین هم همین طور فقط برای زیبایی هست. میتونین از افزونه های پخش آنلاین که توی جوملا جهانی ارائه شده استفاده کنین. مثل ویجت کیت موفق باشید خوب ممنون از راهنمائی تون در مورد خبرنامه اطلاعاتی دارید از چه ماژولی استفاده کنم فارسی باشه در ضمن صفحه اول سایتم یک خطا به وجود آمده خطا JUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 655 همچنین در پنل مدیریت خطای زیر را میده قادر به یافتن فایل 'editor.css' نیست. باز مشکلی در افرونه Widgetkit پیش اومده قادر به یافتن فایل 'editor.css' نیست. New version available! Download Joomla 2.5/3.0 Extension 1.3.1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidnpc 9 ارسال شده در آبان 91 سلام. اون خبرنامه یک ماژول برای زیبایی هست و چیزی به آن متصل نیست. اون افزونه پخش آنلاین هم همین طور فقط برای زیبایی هست. میتونین از افزونه های پخش آنلاین که توی جوملا جهانی ارائه شده استفاده کنین. مثل ویجت کیت موفق باشید خوب ممنون از راهنمائی تون در مورد خبرنامه اطلاعاتی دارید از چه ماژولی استفاده کنم فارسی باشه در ضمن صفحه اول سایتم یک خطا به وجود آمده خطا JUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 655 همچنین در پنل مدیریت خطای زیر را میده قادر به یافتن فایل 'editor.css' نیست. باز مشکلی در افرونه Widgetkit پیش اومده قادر به یافتن فایل 'editor.css' نیست. New version available! Download Joomla 2.5/3.0 Extension 1.3.1 سیستم برای خبرنامه زیاد هست اون ارور برای قالب نیست و مشکل از خود شما هست مشکلی پیدا نشدن فایل editor.css هم چندان مهم نیست New version available! Download Joomla 2.5/3.0 Extension 1.3.1 اینم که اگه یک خط انگلیسی بلد باشین ، واضحه! ارور نیست! میگه ورژن جدیدی از ویجت کیت اومده ، میتونین آپدیت کنین! همین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 لطفا هر مشکل رو در یک پست جدید بپرسید تا سریعتر جواب بگیرید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آبان 91 لطفا هر مشکل رو در یک پست جدید بپرسید تا سریعتر جواب بگیرید یا علی میشه بغرمائید چطور این خزا را رفع کنم خطا JUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 655 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آبان 91 هنگامی که در قسمت بروزرسانی کلید جست و جوی نسخه جدید را میزنم اخطار زیر میاد در تنظیمات پی اچ پی allow_url_fopen غیر فعال است. برای ارتقا بسته ها allow_url_fopen باید فعال باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آبان 91 مشکل دیگه ای هم که قالب داره نمایش مطالب ارسالی مطالب را در کنار هم نشان می دهد من می خوام زیر هم دیگه باشه مطالبی که ارسال می کنم دمو : http://www.zahrai.ir/index.php/2012-11-06-19-45-28/2012-11-06-19-48-08/23-madahi چطور می تونم اون قسمت پائین قدرت گرفته از ارس دیزاین را حذف یا ویرایش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز اولا مشکلاتتون رو در پست جدا بپرسید درضمن اینها مشکلات قالب نیستند شما ابتدا آموزش استفاده از جوملا رو مطالعه بفرمایید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آبان 91 چطور می تونم ایکن سایت را عوض کنم منظورم favicon است دمو : www.zahrai.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 با سلام favicon جدید رو جایگزین favicon قدیمی کنید تغیر پیدا میکنه اگر این کار رو انجام دادید و تغیر پیدا نکرده کش مرور گر تون رو پاک کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آبان 91 چطور می تونم آدرس سایت را درست کنم به مطالب رسالی که میرم آدرس به صورت تارخ نمایش داده می شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 در آموزش های مبتدی جوملا هم هست نام مستعار برای منوها و مطالب!!!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز اولا مشکلاتتون رو در پست جدا بپرسید درضمن اینها مشکلات قالب نیستند شما ابتدا آموزش استفاده از جوملا رو مطالعه بفرمایید یا علی والا همه این مشکلات من با قالب است که می خوام ویرایش کنم 1- ایکن سایت 2- قسمت فوتر (قدرت گرفته از ارس دیزاین) 3 - نحوه نمایش آدرس های مطالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 favicon سایت رو که بالا خدمت تون عرض کردم(favicon جدید رو جایگزین favicon قبلی کنید) قسمت فوتر رو باید برید داخل فایل php قالب(عموما فایل index.php) و دنبال کلمه مورد نظر بگردید متوجه قسمت سوم سوالتون نشدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 بنده عرض کردم خدمتتون " نام مستعار برای منوها و مطالب!!!!!!!!!! " نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آبان 91 بنده عرض کردم خدمتتون " نام مستعار برای منوها و مطالب!!!!!!!!!! " ببینید برای مثال : http://www.zahrai.ir/index.php/2012-11-06-19-45-28/2012-11-06-19-48-08/23-madahi/31-2012-11-07-13-32-47 این یکنمونه ادرس مطلب من است و من برای همشون نام مستعار گذاشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام صرفا" فقط گذاشتن نام مستعار کافی نیست . شما میبایست در تنظیمات کلی گزینه های مربوط به سئو را فعال کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آبان 91 با سلام صرفا" فقط گذاشتن نام مستعار کافی نیست . شما میبایست در تنظیمات کلی گزینه های مربوط به سئو را فعال کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): ممنون اقا مصطفی بازم شرمنده شما شدیم ممنون درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آبان 91 مشکل در قسمت ارسال ها من هنگامی که به مجموعه بلاگ میرم ارسال هارا کنار هم نشان می دهد و مشخصات نویسنده در نوار نام مطلب نشان داده می شود برای نمونه آدرس http://www.zahrai.ir/index.php/2012-11-06-15-09-02/2012-11-06-15-09-20.html ببینید مشخصات نویسنده روی نوار قهوه ای رنگ است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام لینکی که قرار داده اید خطای 404 میده موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آبان 91 با سلام لینکی که قرار داده اید خطای 404 میده موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): ممنون درست شد اگر میشه به آدرس زیر نگاه بندازید : http://www.zahrai.ir/index.php/2012-11-06-19-45-28/2012-11-06-19-48-08/23-madahi ببینید مطالب ارسالیم کنار هم میاد چطور درستش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 مدیریت منو▲فهریت اصلی▼صفحه اصلی(گزینه ستاره دار)▲ سمت چپ قسمتی برا تنظیم داره که نامی مشابه به این داره"تنظیم حالت نمایش مطالب" مقادیرش رو مانند زیر تنظیم کنید مطالب اول با عرض کامل صفحه←0 مقدمه مطالب←4 ستون ها←1 لینک ها←4 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر