probing_online 15 ارسال شده در آبان 91 سلام صفحه administrator من به هم ریخته : نامش به لاتیت تغییر کرده و صفحه هم به هم ریخته . شکل زیر: راه حل چیه ؟ افزونه هایی که تازه نصب کردم : منو سرپرستی کامپوننت آیکون ساز ادمین پلاگین تغییر administrator : که غیر فعاله rsmediagallery نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 فایل زبان رو چک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در آبان 91 فایل زبان رو چک کنید من هیچ تغییری در قالب ندادم آخه ! فایل زبان کدون قسمت رو چک کنم ؟ پس به هم ریختگیش برای چیه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 91 سلام یک پوشه administrator در هاست تون جایگزین کنید ببیند درست میشه یا خیر بک آپ فراموش نشه در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در آبان 91 آقا کمک کنییید . من یه بک آپ کامل از قبل داشتم ، یعنی هم دیتابیس ، هم از کل فایل ها یه کپی گرفته بودم . نصب کردم ، بازم صفحه ورود همینه !!!!!!! مشکل از کجاست یعنی؟!!! یعنی ممکنه از localhost باشه ؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیزم دمو قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیزم دمو قرار بدید روی لوکاله ! فکنم باید از اول ادیتش کنم فقط این username & password در کدوم قسمت زبانهاست ؟ تو کدوم فایل فکنم باید از اول ادیتش کنم فقط این username & password در کدوم قسمت زبانهاست ؟ تو کدوم فایل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر