parvane 2 ارسال شده در آبان 91 با سلام من یه قالب دارم می خوام فارسی کنم یعنی راست چین کنم...کسی هست که زحمت این کار رو واسم بکشه؟ ممنون می شم اگه کسی راهنمایی کنه تا خودم یاد بگیرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 برای راست چین کردن باید به علم css آشنایی کامل داشته باشید آموزش هایی در اینترنت موجود هست ولی چون خیلی سطحی و مبتدی توضیح داده شده، عملیاتی نیست چون اگر قرار باشه کامل آموزش داده بشه باید کل css یادآوری بشه البته هستند دوستانی که وقت زیاد دارند و رایگان فارسی میکنند یا علی:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir_piri 2 ارسال شده در آبان 91 با سلام من یه قالب دارم می خوام فارسی کنم یعنی راست چین کنم...کسی هست که زحمت این کار رو واسم بکشه؟ ممنون می شم اگه کسی راهنمایی کنه تا خودم یاد بگیرم با سلام! دوست عزیز من واست انجام می دهم.البته وقتم خیلی کمه واسه کنکور ارشد دارم می خونم. ولی حالا شما قالبت رو بده من ببینم چی کار میشه برات کرد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parvane 2 ارسال شده در آبان 91 با سلام من یه قالب دارم می خوام فارسی کنم یعنی راست چین کنم...کسی هست که زحمت این کار رو واسم بکشه؟ ممنون می شم اگه کسی راهنمایی کنه تا خودم یاد بگیرم با سلام! دوست عزیز من واست انجام می دهم.البته وقتم خیلی کمه واسه کنکور ارشد دارم می خونم. ولی حالا شما قالبت رو بده من ببینم چی کار میشه برات کرد! سلام واقعا ممنونم ازتون...براتون پیام خصوصی دادم بازم تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parvane 2 ارسال شده در آبان 91 کسی هست که این کار رو رایگان و یا با هزینه کم برام انجام بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در آبان 91 لینک دمو اگه دارین واسم بفرستید تا ببینم قالبش چی هست. دیگه فارسی سازی که هزینه ای نداره. من واستون انجام میدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 با تشکر از جناب مداحی عزیز که کاملا بصورت رایگان خدمت میکنند به دوستان امیدوارم فقط ظاهر یک قالب رو راستچین نکنید با نام فارسی سازی... قالب وقتی ترجمه و راستچین میشه میشه باید نصب بشه و اکثر افزونه های رایج نصب و تست بشه تا کلیه باگ ها رفع بشه موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر