seven7777777 3 ارسال شده در آبان 91 با سلام خدمت همه اساتید محترم آقا من نیاز به یه ماژول دارم که یه سری عکس رو داخل یه موقعیت نشون بده و بشه برای هر کدوم از این عکس ها لینک هم تعریف کرد هم ایرانی هم خارجی خیلی سرچ کردم یه سریاش که این قابلیت هارو نداشت یه سریاشم مثل این تاپیک (http://forum.joomina.ir/showthread.php?tid=8584) برای جوملا های نسخه های پایین ترن لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنه نمونه هم مثل همین که تو تاپیک بالا هست ، حالا خودش حرکت کنه یا دکمه داشته باشه مهم نیست اصلا فقط خواهشا منو راهنمایی کنید چون تا فردا وقت دارم از همه دوستان متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 آیا مثل اینی که در سایت خودم قسمت همکاران گذاشتم؟ بالا سمت راست: www.rtgroup.ir اگر منظورتون چنین چیزیه بگید معرفی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seven7777777 3 ارسال شده در آبان 91 بله چیزی شبیه همین که شما گذاشتین فقط می خوام تصاویر با کلیک مورد اثر واقع نشن بلکه یک لینک عمل کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 این افزونه: JA Content Slider نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر