maysam58 0 ارسال شده در آبان 91 سلام خدمت دوستان بزرگوار مشکلاتی چند روزیه تو سایتم دارم : 1- وقتی که تغییراتی رو می دم اون تغییرات رو نمی تونم ببینم و باید حتما کش رو دستی پاک کنم تا بعد امکان دیدن روداشته باشم 2-برای اولین بار که سایت تو یک مروگر باز میشه بعضی قسمتهای سایت مثل لوگوی که گذاشتم تو هدر سایت و مطالب وارد شده در بدنه اصلی رو نمایش نمی ده. 3- وقتی هم که از صفحه اصلی لینک می زنیم به لینکهای صفحه اصلی و صفحه جدید باز میشه باز هم صفحه جدید ناقص باز میشه و با لود کردن دوباره هم مشکل حل نمیشه. خلاصه قربون معرفت همتون هر کی می تونه یک کمک بکنه یک خونواده جومیلائی رو از نگرونی در بیارین. با تشکر فراوان راستی تا یادم نرفته اینم آدرس سایت skoesfahan.org نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 احتمالا قالبتون از کش استفاده میکنه یا در تنظیمات کلی سایتتون کش رو فعال کردید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maysam58 0 ارسال شده در آبان 91 بازم سلام کش و غیر فعال کردمولی متاسفانه هنوز مشکل رو دارم وقتی لینک می زنیم از صفحه اصلی تو صفحه جدید تصویرهای مربوط به اون صفحه رو ندارم بازم تشکر از اونای که می تونن و محبت می کنن کمک می کنن . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام برخی از قالبها خودشون در تنظیماتشون گزینه ای برای فعال یا غیرفعال کردن کش دارند داخل تنظیمات قالب رو بررسی کنید ببینید چنین گزینه ای هست یا نه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر