saghar 0 ارسال شده در آبان 91 سلام منوی سایتم کلا بهم ریخته ود در بقیه صفحات , این 4 تا لینک زیر رو میبینم , لطفا اگه کسی میتونه راهنمایی کنه خیلی فوری است. Широкоформатная печать HotJoomla машинная вышивка недорогой хостинг نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 سلام دوست عزیز قالب شما وارز هست و این ها کپی رایت هستند که باید از قالب حذف شوند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saghar 0 ارسال شده در آبان 91 سلام , اغز لطفتون ممنونم یعنی باید css قالبم رو ویرایش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 css خیر، باید این کد رو از قالبتون پیدا کنید و حذف کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saghar 0 ارسال شده در آبان 91 با عرض معذرت و من الان وارد مدیریت سایتم شدم و در قسمت مدیریت قالب , تمام قسمت های قالبم رو نگاه کردم ولی این 4تا لینک رو ندیدم!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز این کد ها در بخش مدیریت قالب نیست!!! اینها کدهای مخفی هستند! یا در فایل های قالب گنجانده میشن، یا از طریق لینک از آدرسهای دیگه خوانده و در سایت نمایش داده میشن یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر