mme807 0 ارسال شده در آبان 91 با عرض سلام خدمت تمامی دوستان. بنده یه قالب فارسی برای بخش مدیریت دانلود و نصب کردم . هیچ مشکلی نداره فقط عرض صفحه خیلی زیاده و وقتی به انتهای اون میرم زیر منوهای آبشاری رو میبینم. وقتی به فایل css رفتم دیدم left برابر با -۹۹۹ هستش . اون رو برابر با ۰ کردم زیر منوها اومد وسط صفحه . اسکرول از بین رفت ولی تموم منو ها به صورت باز شده هستن. وقتی display رو برابر با none میکنم ناپدید میشن ولی روی منو هم که میری زیر منو ها رو نمایش نمیده. ممنون از راهنماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آبان 91 سلام من با منوی آبشاری سایتم مشکل دارم لطفا اگر کسی می تونه سرع کمکم کنه آدرس سایت : zahrai.a-w.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 91 سلام جناب mme807 شما لطف کنید ادرس سایتتون رو بگذارید جناب sunboys شما هم لطف کنید سئوالتون رو در تاپیکی جداگانه مطرح کنید نه لابلای سئوالات دیگر دوستان موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mme807 0 ارسال شده در آبان 91 سلام جناب mme807 شما لطف کنید ادرس سایتتون رو بگذارید جناب sunboys شما هم لطف کنید سئوالتون رو در تاپیکی جداگانه مطرح کنید نه لابلای سئوالات دیگر دوستان موفق باشید من رو local کار میکنم . دو تا عکس براتون میذارم . ممنون میشم راهنماییم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 بنده این مشکل رو در قالب مدیریت یکی از دوستان که راهنمایی میخواستن هم دیدم از قالب مدیریت دیگه ای استفاده نمایید تا مشکل رفع بشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mme807 0 ارسال شده در آبان 91 بنده این مشکل رو در قالب مدیریت یکی از دوستان که راهنمایی میخواستن هم دیدم از قالب مدیریت دیگه ای استفاده نمایید تا مشکل رفع بشه یا علی با تشکر از راهنمایی شما. یعنی هیچ راه حلی وجود نداره . من این قالب رو می پسندم . ولی اگه قالب مشابهی سراغ دارید ممنون می شم معرفی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 البته جومینا یک قالب منتشر کرده فکر میکنم همین باشه اینرو از جومینا دریافت کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mme807 0 ارسال شده در آبان 91 با تشکر از راهنمایی شما . مشکل حل شد . فقط کافی بود left:-999 رو right کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر