karimzadeh 0 ارسال شده در آبان 91 [سلام من سیستم آرشیو اخبار برای جوملا 2.5 رو دانلود کردم ولی درست کار نمی کنه وقتی مطلبی رو جستجو می کنم مطلب نمایش نمی ده و فقط یک سری کد نمایش می ده و نمایش ماژول بهم ریخته است قسمت تنظیمات ماژول برای جستجو دو حالت ساده و پیشرفته داره که هر کدوم که انتخاب می کنم فرقی نمی کنه کسی می تونه راهنمایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آبان 91 سلام همراه بسته یک ماژول و یک کامپوننت وجود داره، هردوی اونا رو نصب کنید تا درست کار کنه، ماژول به تنهایی کار نمیکنه بعد از اینکه هر دوشون رو نصب کردید شما از این پس فقط با ماژول کار دارید، ماژول رو فعال کنید و تنظیمات خودتون رو بهش بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karimzadeh 0 ارسال شده در آبان 91 سلام من دقیقا همین کاری که شما گفتید انجام داده بودم و کامپوننت و ماژول نصب کرده بودم وبه این مشکلی که گفتم برام پیش اومده نمایش ماژول بهم ریخته است ممنون میشم اگه راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dariush.bm 0 ارسال شده در بهمن 91 با سلام لطفاً میشه راهنمایی بفرمائید چرا وقتی ماژول آرشیو اخبار {ماژول+کامپوننت} رو نصب میکنم متأسفانه کار نمیکنه! تاریخ و تنظیم می کنم ولی مطالب یافت شده رو صفر میده!! {هم در حالت پیشرفته هم ساده} میشه در مورد تنظیمات خود ماژول راهنمایی بفرمایید، اونجایی که نوشته این مجموعه ها آرشیو نشوند باید همه اونایی که نمی خوایم رو انتخاب کنیم دیگه درسته!؟ کلاً اگرم در مورد ماژول و نحوه کارش بفرمایید ممنون میشم. "با تشکر" نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jooojooo 0 ارسال شده در شهریور 93 سلام من هم همین مشکل رو دارم اصلا مطالب در بازه زمانی انتخاب شده نمیان تمام مطالب سایت رو میاره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 سوال جديد در تاپيك جديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر