sq7m 0 ارسال شده در آبان 91 با سلام خدمت دوستان عزیز بنده میخواهم یک سایت خبر گزاری طراحی کنم . یک مشکل دارم میخواهم به قسمت ارسال خبر مدیریت 3 فیلد جدید با نام های روتیتر و زیر تیتر و لید اضافه کنم . شکل زیر را ببینید http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13520161951.jpg یه webmaster نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی برنامه نویس یه متخصص جوملا نیست این مشکل حل کنه بتونمیم با جوملا سایت خبری راه اندازی کنیم ؟؟؟؟ ****************از به کار بردن کلماتی که قوانین سایت را نقض می کند اجتناب کنید(قانون 3)************************** نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز آدرسی که دادید فیلتره!!! بهتر هست برای رفع مشکلتون بیان کنید تا دوستان متوجه بشن نه اینکه تصویر قرار بدید... یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sq7m 0 ارسال شده در آبان 91 با سلام بنده درخواسته اضافه کردن چند فیلد به قسمت ارسال خبر دارم عنوان که پیش فرض قرار دارد رو تیتر اضافه شود زیر تیتر اضافه شود لید اضافه شود لطفا عزیزم این راهنمایی فرماید برای ما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 91 سلام دوست عزیز لطف کنید به قوانین انجمن احترام بگذارید اپلود عکس فقط در اپلود سنتر جومینا در مورد سئوالتون هم نیاز به دانش کدنویسی هست توضیح خاصی نمیشه اینجا داد بهتر با دوستان برنامه نویس صحبت کنید تا براتون طراحی کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sq7m 0 ارسال شده در آبان 91 یعنی کسی نیست اینجا کا من رو درست کنه ؟؟؟؟ واقعا کسی نیست ؟؟؟؟ یعنی جوملا انقدر ضعیفه ؟؟ پشتیبانیش؟؟؟؟ دروپال این امکان داره اما جوملا به این انعتاف پذیری این امکان نداره؟؟؟؟ :s:s:( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز دلیل نمیشه با زمان بردن جوابگویی به شما اینطور صحبت کنید دیر جواب دادن دلیل بر ضعیف بودن پشتیبانی نیست! درضمن افزودن فیلد به یک سیستم در پشتیبانی نمیگنجه! به هرحال، در هسته نسخه جوملا 1.5 دوستان توانسته اند فیلد اضافه کنند، باید به جناب تهرانی سفارش بدید براتون انجام بدن پلاگین افزودن فیلد نیز موجود هست! جستجو کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در آبان 91 هیچ کدام از پلاگین های افزودن فیلد ، امکان اضافه کردن روتیتر رو در جوملا ندارند. یه پلاگین در جومینا ترجمه شده که زیر تیتر ایجاد می کنه ! آقای تهرانی با تغییر در هسته جوملا در سایت خبری طوفان نیوز روتیتر رو ایجاد کرده اند ! با ایشون تماس بگیرید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sq7m 0 ارسال شده در آبان 91 اقایی تهرانی که گله روزگارند به خدا اگر افزونه یا راهنمایی فرمایند خیلی به ما لطف کردن من به جز پشتیبانی جومینا که جایی دیگریو ندارم برم برام بپرسم لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز همه دوستان عارض شدند که پلاگینی موجود هست که سرتیتر رو نمیشه ایجاد کرد اما زیر تیتر رو میشه برای ایجاد فیلدهای مجزا در هسته جوملا باید زحمت بکشید به جناب تهرانی سفارش دهید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sq7m 0 ارسال شده در آبان 91 لطفا دوستان عزیز این سایت ببینند بنده همچین چیزیز لازم دارم البته رو جوملا 1.5.26 پچ شده میخوام بزارم لطفا اقاییی مهندس تهرانی کمک کنید فقط شما هستید ترو خدا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 91 دوسات عزیز این مورد برنامه نویسی نیاز داره و با یک پست و چند جمله نمیشه توضیح داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sq7m 0 ارسال شده در آبان 91 خوب مهندس جان اقای تهرانی لطفا راهنمایی کنید ما به جز شما که کسی ندارید شما استاد جوملاید در ایران ما هم چشمون به دست شماست مشکلاتمون حل کنید و کمک کنید لطفا این لطفا در حق ما دوست داران جوملا کنید منتظر جوابتونم با تشکر از شما و مهربونیتون :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sq7m 0 ارسال شده در آبان 91 مرسی که کسی جواب نداد خودم درست کردم فقط یکم توجه میخواد و یکم صبر در ضما نیازی به برنامه نویسی نیست فقط باید کپی پیست کنی یه جدول تو بانک اطلاعاتیت درست کنی اونو فراخوانی کنی. تنها مشکلش نمیدونم چطور پچشو درست کنم برای ایمپورت جدول بانک اطلاعاتی برای دوستان بگزارم استفاده کنن کسی هست بگه چطور بسته نصبی:15: درست میشه ؟؟؟؟؟؟ مرسی مهندس تهرانی :snapoutofit: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در آبان 91 شما میتونید از روی پچ آپدیت جوملا 2.5.4 به 2.5.7 متوجه ساخت پچ بشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masato 1 ارسال شده در آبان 91 سلام اگه امکانش هست پلاگین رو پ خ کن شاید کاری کنیم براتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در آبان 91 آموزش راه حل اساسی و عملی برای اضافه کردن فیلد روتیتر با تغییر در هسته جوملا : http://www.kavdesign.net/blog/coding/how-to-add-additional-field-in-the-joomla-article-administrator-page/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در آبان 91 یه مختصر اطلاعاتی هم در لینک زیر در مورد اضافه کردن فیلد هست که البته برای 1.6 هست : http://www.joomlaextension.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%87%D8%A7/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7/13-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AF-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر